Hedrende omtale til Bermingrud

Lørdag 19. juni ble det gitt pris og heder til prosjekter som ble ferdigstilt i 2009. Juryen gav hedrende omtale til Hotvetalléen 11 der Bermingrud Entreprenør var totalentreprenør.

Byggherre og arkitekt var henholdsvis Cibora Eiendom AS og Halvorsen & Reine AS.

Bermingrud Entreprenørs lokalavdeling overleverte bygget 1. juli sommeren 2009.

- Vi synes vi hadde en svært god dialog med byggherre og arkitekt under prosjektperioden og er svært godt fornøyd med prosessen, sier Kristian Lindland, daglig leder i Bermingrud Entreprenør BVT AS.

Byggherren har lagt ned mye penger i fasader og interiør, noe som har gitt arkitekten litt større spillerom i valg av materialer og løsninger.

- Det er veldig hyggelig at våre bygg blir satt pris på av kommune og lokalmiljø. Dette sammen med godt fornøyde brukere er viktig for oss, sier konserndirektør Richard T. Olsen som representerte Bermingrud under diplomoverrekkelsen på Bragernes Torg.

Juryens begrunnelse:
Et konvensjonelt kontorbyggvolum er gitt positive estetiske tilleggsverdier gjennom bruken av fasadematerialer av god kvalitet og delikat fargesetting. Fasaden mot Rosenkrantzgata er gitt en særpreget ornamentering.

Bygget framstår som en forfriskende og positiv kontrast til rekken av tilstøtende næringsbygg langs Rosenkrantzgata, gjennom sin utforming, høyde, material- og fargebruk.

Bygget er første trinn i en planlagt utvikling av kvartalet mellom Rosenkrantzgata, Hotvetalleen og Landfalløya.