Anlegg på Bygg Reis Deg

Det er mange som ser frem til at Bygg Reis Deg neste høst vil ha en egen messe i messen for anlegg og infrastruktur. I denne forbindelse er både Statens vegvesen og Byggeindustrien trukket inn som viktige samarbeidspartnere. Det er åpning også for flere. Håpet er at Bygg Reis Deg skal forsterke sitt image som den store messen for hele bygge-Norge. Et mål er også å legge enda større trykk på betydningen av god infrastruktur. Vi vil sikre oppfølgingen av RIFs store prosjekt - ”State of the Nations”.

 

I Byggeindustrien har vi lenge vært opptatt av å få en messe for alle typer entreprenørutstyr til Norge. Vi er også svært opptatt av å sette infrastruktur høyere på kartet. Det klarte vi med suksess på Byggedagene. Målet er at vi hvert år skal ha et tema på Byggedagene om infrastruktur. Bygg Reis Deg arrangeres annet hvert år – og der vil vi gjennom det nye messekonseptet få en arena hvor det også blir sterkt fokus på dette temaet. Og i Varemessens nye hall på Lillestrøm er det nok plass til å vise utstyr, modeller, tegninger og hva det måtte være.

Vi mener at Bygg Reis Deg gjennom dette grepet vil profesjonalisere sitt messekonsept – og vi tror at mange bedrifter som jobber mot proffmarkedet vil komme tilbake. Det offentlige gjennom sine mange etater og bedrifter vil også få en arena hvor de kan vise hvilke prosjekter man jobber med. Det må da være enorm interesse for hvilke planer Statens Vegvesen, Jernbaneverket, Avinor, Statsbygg, Statens Husbank osv har for fremtiden. Ja, og så har vi alle kommuner, fylkeskommuner og staten selv.

Det at dette initiativet nå er tatt, kan føre til at mange offentlige virksomheter går gjennom sin i informasjonsstrategi. Men også byggenæringens mange bedrifter og organisasjoner må kjenne sin besøkelsestid. Nå lager vi en ny arena – og den må brukes.

Det legges også opp til interessante konferanser. Det blir også satset stort på direkteoverføring til web-TV. På bygg.no vil vi sende kontinuerlig hver eneste dag messen varer. Kom gjerne med gode ideer og innspill både til konferansetema og til programmet ellers.

I Byggeindustrien vil vi utvide vårt engasjement når det gjelder event og konferanser. Det er også årsaken til at vi har innledet et samarbeid med Estate Media som først og fremst dekker eiendom. Vi blir med som partner på de nye Bygge-og Eiendomsutviklingsdagene som arrangeres på Kragerø Spa 2. – 3. september i år. Les mer om dette i Byggeindustrien og på våre nettsider. Men det store for oss er og blir Byggedagene i Oslo i mars neste år.

Ellers får våre abonnenter den siste utgaven av Byggeindustrien i posten i disse dager. Det er en ny stor utgave hvor vi også presenteres de ”100” største utførende bedriftene i byggenæringen. Dette vet vi er populært stoff. Det er også mye annet av interesse.

Bygg.no og våre andre nettsteder vil bli oppdatert sommeren gjennom. Trafikken har til tider vært så stor at vi har hatt problemer, men nå er linjekapasiteten utvidet og det vil forhåpentligvis føre til større stabilitet og raskere responstid. Det vil forhåpentligvis føre til enda flere, fornøyde lesere.

Byggeindustrien har hatt en fantastisk vår. Det har vært mange positive hendelser. Vi kan også glede oss over et godt innsalg. På våre nettsider har vi i de siste dagene meldt om en rekke store byggekontrakter i milliardklassen. Slikt liker vi. Ja, vi liker alle positive nyheter om det er store eller små kontrakter. Vi ser også at stadig flere søker etter folk gjennom våre kanaler. På kort tid er Bygg.no og Byggeindustrien blitt den viktigste kanalen for Ledig Stilling-annonser i byggenæringen. Vi når de folkene man gjerne søker.

Vi ser optimistisk frem til høsten. Vi vet at mye er på gang – og vårt mål er at vi skal være de første til å komme med nyhetene. Vi er også med på å sette dagsorden i mange saker, og det er en rolle vi trives med.

Er det noen som har tips, gode bilder eller hva det måte være – så nøl ikke med å ta kontakt.

Når er skoleferien startet – og vi vet at mange i byggenæringen nå tar ferie.

Vi ønsker alle en riktig god ferie – men følg med på bygg.no. Det kan lønne seg.