Heggelund ny sjef i Herføll Gruppen

May Rita Heggelund er ansatt som ny administrerende direktør i Herføll Gruppen AS som er Østfolds største byggevarehandlervirksomhet med fem Byggmakkerutsalg i fylket.

Hun kommer fra stillingen som administrerende direktør i Savo, som hun har hatt siden 2008.

Savo AS har i alle år vært en spesialisert norsk aktør i markedet for kontorstoler og hatt ekspensjon med stor suksess. Før det var hun salgsdirektør i samme selskap.

May Rita Heggelund har bl. a. utdanning fra Høyskolen i Østfold (DH-kandidat) innen internasjonal handel.

Herføll Gruppen omfatter Byggmakker utsalgene Byggmakker Herføll i Moss, Byggmakker Slorer i Sarpsborg, Byggmakker Saxegård i Fredrikstad, Byggmakker Solberg i Råde og Byggmakker Skjærhalden på Hvaler. Selskapet forventer i år en omsetning på rundt 320 millioner kroner og proffomsetningen utgjør om lag 60 prosent, mens forbrukeromsetningen står for 40 prosent.

- Vi er meget fornøyd med dette valget og målet er å bli enda mer markedsfokusert i tiden fremover for å kunne betjene kundene i et byggevaremarked som nå er i ferd med å ta seg opp igjen etter finanskrisen sier styreleder og eier Morten Steenstrup som er 6 generasjons eier i den tradisjonsrike virksomheten med 171 års historie.