Temporent stiller opp til skolestart

Temporent stiller med nye lokaler til skolestart etter sommerferien på Tårnåsen i Oppegård hvor skolen brant ned 17. mars i år.

Oppegård kommune har valgt Temporent til levering av midlertidige lokaler for elevene ved Tårnåsen skole. Etter at skolen brant ned har elevene denne våren og forsommeren vært spredt på flere steder i kommunen. Nå er oppryddingen på branntomta ferdig og Temporent kan bygge opp midlertidige lokaler for elevene.

– Når skolen starter etter ferien står vi klare med gode lokaler, sier regionsjef Kjell Sørli i Temporent.

Temporent vant anbudet i skarp konkurransen med flere større konkurrenter.

– Vi har tilbudt totalt 22 fullt utstyrte klasserom. Med dette anbudet introduseres vår stormodul Kloss i Norge som er spesialutviklet for skole- og barnehagebruk. Disse modulene har høy kvalitet, har fleksibel planløsning og er utviklet etter innspill fra elever, lærere og foreldre, forteller Sørli om den svenskutviklede modulen som er tilpasset norske forhold og krav blant annet til snø- og vindlaster.

I Oppegård blir byggestarten for de midlertidige lokalene i starten av juli og skolen skal stå ferdig til skolestart i august. 11 klasserom med tilhørende grupperom blir etablert på Tårnåsen skole, mens et tilsvarende bygg blir satt sammen på Hellerasten skole som ligger like i nærheten.

Ved åpningen vil elevene møte en skolebygning som fra Temporents side er levert komplett med balansert ventilasjon, god belysning, whiteboardtavler med tavlebelysning og gode garderobeløsninger.

– Elevene kommer til å få gode arbeidsforhold i våre midlertidige lokaler i påvente av ny permanent skole, lover regionsjef Sørli i Temporent.