Distriktssjef Oslo

Mesta er Norges største entreprenørkonsern innen bygging, drift og vedlikehold av vei, og hadde i 2009 en omsetning på 5,3 mrd kroner. Mesta Elektro as er en ledende, landsdekkende aktør innen installasjon, drift og vedlikehold av elektroteknisk utrustning i tunneler og langs veier. Selskapet har om lag 100 ansatte og en omsetning på 220 mill. kroner i 2009.

FirmaMesta Elektro
Fylke
SøknadsfristSnarest

Til å lede selskapets avdeling på Østlandet søker vi en resultat- og kundeorientert leder. Hovedoppgavene er utvikling av avdelingen, salg og prosjektoppfølging.

Stillingen rapporterer til administrerende direktør og omfatter budsjett- og personalansvar for 15 medarbeidere. Avdelingen har kontor på Berger nord for Oslo.

Du har høyere teknisk utdanning innen elektro og er elektro installatør. Videre har du noen års erfaring fra prosjektstyring, ledelse og salg. Lederstilen er tydelig, klar og strukturert samtidig som du evner å motivere og engasjere omgivelsene. Vi tilbyr en spennende stilling med konkurransedyktige betingelser.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Anne Herlofson tlf. 971 11 195, Agnethe Ellingsen, 907 78 398 eller Jenny Homme, tlf. 916 56 102. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

 

Søknad med CV sendes snarest

 

Vis flere stillinger: