stor

Formenn i betongfaget

Veidekke Entreprenør AS, Distrikt Vestfold

Veidekke ASA er en ledende skandinavisk entreprenør og eiendomsutvikler med ca. 6000 ansatte og en omsetning på 15,6 milliarder kroner (2009). Konsernet er notert på Oslo Børs og har en spredt eierstruktur der de ansatte eier 19,3 % av aksjene. Virksomheten spenner over et vidt spekter av bygge- og anleggsoppdrag, utvikling av bolig- og næringsbygg for private og offentlige kunder, asfaltvirksomhet og veivedlikehold, samt innsamling og gjenvinning av avfall.

Veidekke Entreprenør AS, Distrikt Vestfold har en omsetning på nær 300 millioner kroner. Virksomhetsområdet omfatter alt fra de største næringsbygg og boligprosjekter til mindre ombyggingsjobber.

FirmaVeidekke
Fylke
Søknadsfrist05.07.2010

Du har god kunnskap og erfaring innen betongfaget som leder på bas eller formannsnivå og er spesielt god på planlegging og tilrettelegging. Du er opptatt av involvering og medvirkning, skaper trygge arbeidsplasser gjennom ditt engasjement for HMS-arbeid og er tydelig og tillitsskapende i din kommunikasjon både internt og eksternt.

I tillegg til resultatorientering, er du profesjonell og redelig og har et entusiastisk forhold til utviklings-og forbedringsarbeid. Vi kan tilby spennende og utfordrende oppgaver, frihet under ansvar, kompetanseutvikling, medeierskap i et solid selskap og et godt involverende fagmiljø.

Søknadsfrist: 5. juli 2010

Tiltredelse: Etter nærmere avtale

Søknad og opplysninger:

Kortfattet søknad med CV sendes på e-post til anne.thorbjornsen@veidekke.no

Spørsmål stilles til distriktsleder Rolf Chr. Andersen,

mobil +47 906 68 576 eller

HR-sjef Anne Thorbjørnsen mobil +47 911 81 995.

 

Vis flere stillinger: