Trekonferanse med bred appell

Tre er et byggemateriale med stort potensial. I fagkonferansen "Trebyggeri for fremtiden" presenteres løsninger og utviklingsområder som følger av nye energikrav og tekniske forskrifter.

Foredragene vil favne et bredt spekter av aktuelle problemstillinger; blant annet lavenergi, passivhus og energimerkeordninger, oppgradering av 80-tallshus til energieffektive boliger etter framtidens standard, og tilpasning til nye byggesaksforskrifter.

Konferansen holdes den 17. september i forbindelse med TreUka 2010 på Byggmessen i Trondheim.

Konferanseansvarlig Berit Time, SINTEF Byggforsk, mener programmet har noe å tilby alle som er interessert i tre og bygg. - Nye energiløsninger er et tema som fenger både private utbyggere, rådgivere, entreprenører og representanter for det offentlige. Vi har hentet inn engasjerte foredragsholdere med et bredt sett bakgrunner, som vil gi et godt bilde av utviklingen innen trebyggeriet.

I tillegg til å servere et godt faglig program vil TreUka og fagkonferansen også fungere som en møte- og mingleplass for treinteresserte.

TreUka håper på godt besøk til fellesstanden for TRE, der både forbrukere og profesjonelle kan få informasjon og snakke med andre som har interesse for skog og tre som materiale. På TreUka-standen vil det bli utstilt konkrete eksempler på bruk av tre og prosjekter fra forskning og undervisning i trefag.