Prosjektleder

Tronrud Mjøsbygg AS ble etablert i 1992 og inngår i Tronrud Gruppen AS sammen med Tronrud Bygg AS, Tronrud Entreprenør AS, Tronrud Anlegg AS og Senneseth Anlegg AS. Gruppen har 300 ansatte og forventer en omsetning på vel 800 mnok i 2010.

Tronrud Mjøsbygg AS har 70 ansatte, og utfører store og små oppdrag innenfor, næring, off. bygg, bolig og rehabilitering. Hovedkontoret er på Lillehammer og har Mjøsdistriktet og Gudbrandsdalen som virksomhetsområde. Bedriften forventer en omsetning på 100 mnok i 2010. Bedriften har en økende ordrereserve og søker etter:

FirmaMjøsbygg
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

Som prosjektleder vil du ha hovedansvar for gjennomføring av et eller flere prosjekter, med ansvar for HMS, økonomi, fremdrift og kvalitet.

Søkere må ha relevant erfaring fra entreprenørbransjen eller byggherresiden, og med en utdanning som ingeniør eller sivilingeniør.

Trives du i en flat organisasjon med korte beslutningsveier og god takhøyde bør du ta kontakt med oss. Vi kan tilby konkuransedyktige betingelser i et aktivt og trivelig miljø.

 

For stillingen kontakt:

Driftssjef Jan Tore Sagbakken tlf 970 57 310 eller Daglig leder Trond M Aasen tlf 970 57 300.

Søknad med CV sendes: post@tronrudmjosbygg.no

 

Smestadmoen Næringspark, Oskar Skoglysveg 2

Postadresse: Postboks 172, 2601 Lillehammer

Tlf: 61054350 / post@tronrudmjosbygg.no

www.tronrudmjosbygg.no

Vis flere stillinger: