Særdeles lovende kandidater

– Jeg tror erfaringsnivået til Samferdselsskolens søkere i seg selv garanterer deltakerne utbytte, sier prosjektleder Odd Erling Botn.

Prosjektlederen har sett gjennom en del av de innkomne søknadene, og er svært fornøyd:

 – Det er ingen tvil om at ledere i sektoren har tro på Samferdselsskolen. Vi har fått inn søknader fra personer med utrolig bred og lang erfaring. Mange av dem har 20 års erfaring, og har jobbet i både offentlig og privat virksomhet, og på tvers av faser, sier Botn.

 Ettersom bidragene fra deltakerne vil utgjøre så mye som 50% av det samlede læringspotensialet på Samferdselsskolen, tror han nivået på søkerne alene sikrer deltakerne utbytte.

 Samferdselsskolen utsatte søknadsfristen fra første til 15.juni siden svært få entreprenører hadde meldt sin interesse.

 – Selv om vi ikke har fått inn så mange entreprenørsøknader ennå, er jeg ikke så bekymret. De fleste av søknadene fra den originale søknadsperioden kom inn like før søknadsfristen gikk ut, og jeg rekner med at vi kommer til å oppleve noe lignende denne gangen. Dessuten er nivået på de søknadene som har kommet inn fra entreprenørene også svært høyt – faktisk så høyt at jeg ikke tør røpe flere detaljer i frykt for å avsløre hvem de er, forteller Botn.

 Likevel lover han at det er gode sjanser for både bane- og vegentreprenører som sender inn søknader innen tidsfristen 15.juni.