stor

Prosjekteringsledere - Trondheim

Veidekke ASA er en ledende skandinavisk entreprenør og eiendomsutvikler med ca. 6000 ansatte og en omsetning på 15,6 milliarder kroner (2009). Konsernet er notert på Oslo Børs og har en spredt eierstruktur der de ansatte eier 19,3 % av aksjene. Virksomheten spenner over et vidt spekter av bygge- og anleggsoppdrag, utvikling av bolig- og næringsbygg for private og offentlige kunder, asfaltvirksomhet og veivedlikehold, samt innsamling og gjenvinning av avfall.

Veidekke Entreprenør AS, distrikt Trondheim, er en spennende og utviklingsorientert entreprenørvirksomhet med ca. 150 medarbeidere hvorav 50 funksjonærer og 100 fagarbeidere på tømmer og betong. Vi har gode økonomiske resultater og ser for oss en omsetning på vel 400 millioner i 2010. Med blant annet jobben på Kunnskapssenteret på St. Olav i ordre, ser vi for oss spennende muligheter for videre utvikling i årene som kommer. Prosjekteringslederen blir stadig viktigere i vår utvikling.

FirmaVeidekke
FylkeSør-Trøndelag
Søknadsfrist30.06.2010

Vi søker en dyktige og utviklingsorienterte prosjekteringsledere, gjerne med bakgrunn fra tekniske fag:

 

Vi er inne i en meget spennende fase hvor vi ser for oss øket ordreinngang gjennom utvikling av flere prosjekter i samspill med kunder. Veidekke er i fremste rekke når det gjelder utvikling av nye arbeidsprosesser i drift på byggeplass og i prosjektering gjennom det vi kaller ”Involverende Planlegging”. Vi jobber systematisk for å forbedre prosjekteringsarbeidet ytterligere i samarbeid med prosjekteringsledernettverket i Veidekke og i samarbeid med NTNU.

 

Arbeidsoppgaver:

 

Planlegge og lede prosjekteringsarbeid

Samarbeide nært med drift på byggeplass, byggherre, arkitekter og rådgivere

Bidra til alternative løsningsvurderinger tilknyttet til prosjekter

Delta aktivt i prosjektutvikling

 

Kvalifikasjoner/egenskaper:

 

Utdanning som sivilingeniør eller ingeniør innen byggfag/tekniske fag

Relevant arbeidserfaring fra entreprenør-/konsulentvirksomhet

God prosessforståelse og evne til samarbeid

Gode lederegenskaper

Du må like å lede team og ha interesse for hvordan man får mennesker til å jobbe best mulig sammen.

 

For nærmere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med distriktsleder Ståle Brovold i Veidekke på tlf. +47 907 72 819 evt. Bemanningshuset ved Ole Erik Fremo på tlf +47 73 88 33 00/+47 907 54 797.

 

Søknad med CV sendes til Bemanningshuset AS, e-post: stilling@bemanningshuset.no

 

Merk søknaden ”Prosjekteringsleder”. Alle henvendelser behandles konfidensielt inntil annet blir avtalt.

 

Vis flere stillinger: