Markedssjef - Næringseiendom, NCC Property Development AS

NCC Property Development har ca. 100 ansatte totalt i Norden, og er et selskap i konsernet NCC AB. NCC Property Development er en betydelig aktør innen eiendomsutvikling, som omfatter kjøp, prosjektutvikling, utleie, forvaltning og salg av eiendom. Vi utvikler fremtidsrettede næringseiendommer med siktemål å skape inspirerende arbeidsmiljø, økt trivsel og derigjennom bedre resultater for våre leietakere. NCC Property Development AS har hovedkontor på Helsfyr i Oslo, og har i dag 9 ansatte i Norge. NCC AB er notert på Stockholm børs. Omsetningen i 2009 var ca 52 MRD SEK og antall ansatte er ca. 18.000. Forretningsområdet NCC Property Development har sin virksomhet i Norden og har hovedkontor i Solna utenfor Stockholm.

NCC Property Development AS har etablert avdelingskontor i Stavanger og det første prosjektet som skal realiseres er Stavanger Business Park, som skal oppføres på en sentral tomt på Forus. Ferdig utbygd vil parken romme ca 54.000 m2 og gi plass til ca 2.000 arbeidsplasser.

FirmaNCC Property Development AS
FylkeRogaland
Søknadsfrist14.06.2010

Til vårt kontor i Stavanger

 

Vi søker en strukturert og utadvendt relasjonsbygger som skal ha ansvaret for utleie av Stavanger Business Park og kommende prosjekter i Stavangerområdet. Du vil også, sammen med utviklingssjef, finne nye prosjekter i Stavangerområdet. Du vil jobbe tett med vårt hovedkontor i Oslo og våre øvrige kontorer i Norden.

 

Den vi søker har sannsynligvis høyere utdannelse, men relevant erfaring og dokumenterte resultater teller mer. Vi vil spesielt legge vekt på erfaring med utleie av næringseiendom eller annen relevant salgserfaring. Et godt nettverk er ønskelig, sammen med stor arbeidskapasitet og en selvgående arbeidsmåte.

 

Du liker å jobbe i team, og vi vil legge vekt på en målrettet og systematisk arbeidsstil kombinert med gjennomføringsevne og en utadvendt væremåte.

 

Vi tilbyr rett kandidat muligheten til å lede utleiearbeidet for våre spennende næringseiendommer i Stavangerområdet. Stillingen er meget viktig for "team" Stavanger, hvor du får jobbet bredt. Samtidig får du som ansatt i NCC mulighet til personlig og faglig videreutvikling i et stort og fremgangsrikt nordisk konsern.

 

For ytterligere informasjon om stillingen, se kontaktdetaljer. Mercuri Urval bistår NCC i denne rekrutteringsprosessen, og alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor NCC som oppdragsgiver.

 

Kontaktpersoner

Laila Haugland

Utviklingssjef, NCC Property Development AS, +47 959 88 766

Knut Olav Olsen, Mercuri Urval, +47 975 59 042

Britt Røil, Mercuri Urval, +47 920 20 633

 

Vi imøteser din søknad snarest, og senest innen 14. juni 2010 via www.mercuriurval.no

Vis flere stillinger: