Vellykket premiere for eiendomsmesse

Med 1 148 besøkende fikk den nyetablerte eiendomsmessen Real Estate North en suksessfull premiere som ny markedsplass for næringseiendommer i Nord-Europa.

I løpet av de to arrangementsdagene lot fagfolk fra politikk og næringsliv seg overbevise av den nye messen i Hamburg. En betydelig mer positiv stemning innen bransjen var også lett å spore.

- Eiendomsbransjen ser lysere tider i markedet. Derfor blir nye prosjekter igjen diskutert og gradvis ført inn i utviklingsfasen, forteller Stephan Ph. Kühne, styremedlem i Deutsche Messe AG i Hannover.

- Spesielt i disse tider er vi glade for å kunne tilby firmaer en ny informasjons- og kommunikasjonsplattform. Tilbakemeldingene fra utstillere og besøkere har vært utelukkende positive. Spesielt ble messeforumet vårt godt mottatt blant deltakerne.

I de 14 diskusjonsrundene i ”First Class Discussions” møtte det opp rundt 700 deltakere på begge messedagene. Mer enn 40 internasjonale bransjeeksperter inntok podiumet for å diskutere markedssituasjonen og snakke om perspektiver for handel, logistikk, finansiering, eiendomsrett, økologisk bærekraftige bygninger, regenerativ energi og karriere.