Administrerende Direktør

Undervisningsbygg Oslo KF er en ledende eiendomsaktør som både er utvikler av og byggherre for store skoleprosjekter samtidig som vi forvalter og drifter en betydelig eiendomsportefølje. Vi står overfor tidenes største satsing på bygging og rehabilitering av skolebygg i Oslo. Prosjekter for nær 2 milliarder kroner skal gjennomføres årlig.

Aktuelle kandidater har høyere utdanning og bred ledererfaring fra privat eller offentlig virksomhet. Bakgrunn fra eiendomsforvaltning, eiendomsutvikling og/eller prosjektgjennomføring er relevant. Det forutsettes trygghet i lederrollen og evne til å inspirere og motivere kompetente medarbeidere. Gjennomføringsevne, integritet og engasjement er avgjørende. Vi vil også vektlegge evne til å etablere gode samarbeidsrelasjoner internt og eksternt overfor kunden og eier.

FirmaUndervisningsbygg Oslo KF
Fylke
SøknadsfristSnarest

Administrerende direktør rapporterer til et profesjonelt styre.

Ta gjerne konfidensiell og uforpliktende kontakt med Bente A. Paulsrud, Delphi Consulting AS, tlf. 23 33 27 70, eller styreleder Steinar Manengen, tlf. 90 02 27 33.

Administrerende direktør ansettes på åremål på 6 år med mulighet til forlengelse ytterligere én periode.

 

Søknadsinformasjon:

Undervisningsbygg ønsker å ha mangfold på arbeidsplassen med en jevn fordeling av kvinner og menn i alle stillingskategorier. Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Søknad med CV merket 54671 sendes delphi@delphi-consulting.no innen 20.06.2010.

Det vil da bli utarbeidet offentlig søkerliste. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv etter ønske om å bli utelatt fra søkerlisten. Søkere som likevel ber om konfidensialitet, må grunngi dette særskilt i søknaden. Søkerne vil i tilfellet bli forhåndsvarslet om offentliggjøring.

 

Om Undervisningsbygg:

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 som et kommunalt foretak for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca 1,3 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca 160 medarbeidere og er fortsatt i vekst. Vi holder til i moderne lokaler på Helsfyr.

Vis flere stillinger: