Foto Terje Løchen Foto Terje Løchen

76 boliger solgt på Fornebu

Fornebu Utvikling ASA (FBU) har solgt 76 boliger hittil i 2. kvartal. Bare i mai ble 47 boliger solgt og pr. 10. juni er 21 boliger solgt.

Totalt tilbyr FBU nå nær 140 nye boliger i markedet og nye salgsstarter planlegges for 3. kvartal 2010.

Hundsund
Etter fire uker i markedet, er 12 av 20 rekkehus på Hundsund solgt, hvilket betyr at kravet om 60 % forhåndssalg allerede er oppnådd. Byggestart er forventet i slutten av 3. kvartal. Flere felt bygges ut på Hundsund og 40 boliger tegnet av Niels Torp er allerede ferdigstilt. 58 boliger tegnet av Arcasa er under bygging og ferdigstilles i slutten av 1. kvartal 2011. Av disse to prosjektene er 63 solgt.

Rolfsbukta
Tre uker etter salgsstart er 18 av 38 leiligheter i prosjektet Bølgen i Rolfsbukta solgt. Målt i salgsverdi utgjør dette over 50 % av påkrevd forhåndssalg, og byggestart kan forventes i slutten av 3. kvartal 2010. AF Gruppen er valgt som entreprenør på prosjektet.

Koksabukta
Av i alt 87 leiligheter i første byggetrinn, er 32 leiligheter solgt i løpet av kun to ukers salg og det er betydelig interesse på visninger.

- Interessen for Fornebu har økt betydelig og salget går veldig bra. Det er høy aktivitet hos oss nå og det er et stort antall besøkende på våre visninger. Dette viser at det boligkjøpende publikum har oppdaget hvilke flotte bokvaliteter Fornebu har å tilby, sier adm. direktør Morten Grongstad.