Innvielse av ny næringspark på Kopstad

Det er ikke hver dag en ny næringspark åpner, men tirsdag 22. juni klokken 13.00 er det dags. Dette skjer i sammenheng med att Aditro Logistics åpner sin helt nye og moderne lagerterminal og er dermed den første virksomheten til å etablere seg i den nye Hauan Næringspark på Kopstad 75 kilometer sør for Oslo.

Aditro Logistics fortsetter sin vekststrategi i Norden og fordobler sin lagerkapasitet i Norge gjennom dette nye bygget. Den nye terminalen vil gi rom for flere kunder og en mer effektiv håndtering av selskapets mange logistikkoppdrag.

- Lokaliseringen er valgt fordi den ligger nære Norges hovedfartsåre nummer én - E18 - og nære de havnene som bringer gods og varer inn fra hele verden til våre kunder. Dette vil forbedre våre kunders logistikkverdikjede betydelig, sier Rune Edvåg, Manager Aditro Logistics Kopstad.

- Samtidig betyr nybygget kapasitet for flere kunder i et marked hvor stadig flere ser verdiene av å sette ut sine lager- og logistikktjenester til en tredjepart som spesialiserer seg på området, sier Edvåg.

- Vi er godt fornøyd med at Aditro Logistics har legget deres nye terminal i Hauan. Dette er klart signal om at dette er et attraktivt næringsområde. Det er flere selskaper som nå vurderer å etablere seg i Re, sier ordfører Thorvald Hillestad i Re kommune. Aditro Logistics etablering i Hauan Næringspark på Kopstad i Re kommune, forventes også å gi positive ringvirkninger lokalt.