Vestbygg kåret til årets forhandler

-For en overraskelse! Dette hadde vi aldri ventet eller tenkt på, sa Øystein Våge, som tok i mot prisen på vegne av Vestbygg.

Stemningen stod i taket da Vestbygg AS fra Sogn og Fjordane ble kåret til årets forhandler i VestlandsHus-kjeden under årsmøtet som ble avholdt på Tjøme i helgen 27-30.05.2010. Det var godt over hundre tilstedeværende som trampeklappet Vestbygg frem på scenen for å motta prisen. I talen fremhevet Våge det gode samarbeidet med spesielt kjedens tekniske avdeling og andre VestlandsHus-forhandlere.

Prisen årets forhandler i VestlandsHus gis til det medlemmet i kjeden som har gjort en ekstra innsats utover det som forventes.

-Vestbygg er en pådriver og inspirator for VestlandsHus, og er kjent for meget god kundeoppfølging og støtte lojalt opp om kjeden. Selskapets representanter er flinke til å gi både ros og ris – og ikke minst støtte nye medlemmer som kommer til, forteller kjedeleder Dagfinn Helsem i VestlandsHus.

Helsem legger til at på tross av et tilholdssted som mange tilreisende ville beskrive som ”Der ingen skulle tru at nokon kunne bu”, så øker salget jevnt og trutt – år for år.

- Vestbygg er i dag en av de VestlandsHus-forhandlerne som selger best og som i tillegg har noen av de beste tilbakemeldinger fra kundene. Vi er veldig stolte av å ha slike medlemmer med på laget, sier Helsem begeistret.

Vestbygg AS har vært VestlandsHus-forhandler siden 1980. Forruten å bygge hus har også selskapet byggevareforretning på Grytøyra i Hellevik i Fjaler. I 2009 solgte selskapet 19 boliger.