Tidenes største

Det er rekordinteresse rundt Nordnorsk Bygg- og Anleggsmesse (NNBA 2010). Hele messen er utsolgt og arrangøren står nå klar til å ta imot de besøkende.

Vi er positivt overrasket over at det har gått så bra. I forhold til markedet senket vi ambisjonsnivået noe, men interessen har vært enorm. Vi har måttet utvide messeområdet tre ganger, men likevel er vi utsolgt, sier en godt fornøyd Lars Erik Flygel, innkjøpsjef i NESO.

Han kan skilte med 140 ustillere på messen. Der vil du møte de viktigste aktørene i bransjen, de siste produktnyhetene og gode tilbud. NESO (Nordnorske Entreprenørers Service-Organisasjon) og MEF (Maskinentreprenørenes Forbund) som står bak arrangementet sier at de også byr på interessant faglig innhold med gode foredragsholdere, og spennende aktiviteter under hele messeperioden.

Vi håper de gode utstillingene sammen med et spennende fagprogram vil trekke mange besøkende, legger Flygel til. I tillegg til selve utstillingen vil det bli fagseminar, lærlingearrangement samt årsmøte i NESO i forbindelse med messen.

Messen er arrangert to ganger tidligere i 2004 og 2007, og er allerede godt innarbeidet. Målsettingen for messen er å samle beslutningstakere i bransjen for et konstruktivt og nyttig møte med aktuelle leverandører.

Arrangøren melder også at de har lyttet til tilbakemeldingene fra de tidligere messene, og ønsker å gjøre messa mer kompakt med en bedre miks mellom bygg og anleggssiden. NNBA 2010 arrangeres derfor som en ren utemesse. For de som har behov for mer "innefasiliteter", så tilbyr de de løsninger i telt.

NNBA 2010 arrangeres i Tromsø i perioden 17.-20. juni 2010.