Ny og forbedret løfteplattform

- Den nye Diskriminerings- og tilgjengelighetsloven og kravene til universell utforming er med på å forbedre våre løsninger enda et hakk, forteller salgssjef Kjetil Eriksen hos ThyssenKrupp Monolift as.

Salgssjefen kan nå informere om at en ny konfigurasjon løfteplattformer med lukket kabin og automatiske dører er tilgjengelig på det norske markedet. Det er løfteplattformmodellen Gulliver som nå kan kjøres ”uten å måtte holde på knappen underveis”. Ett trykk på knappen er nok, enten på utsiden av døren eller på betjeningspanelet innvendig, for å komme fra en etasje til en annen. Løfteplattformen kan også tilkalles fra valgt etasje ved kun et trykk på tilkallingsknappen.

- I praksis kan dette være en betydelig fordel for mange brukergrupper som har begrenset bevegelighet. Våre plattformheiser er - med disse siste modifiseringene - i stand til å fungere som konvensjonelle heiser, takket være de robuste og lette automatiske foldedørene, fortsetter Kjetil Eriksen.

- En annen fordel med Gulliver er den nærmest ubegrensete designfriheten med hensyn til dørenes posisjonering. Takket være det kompakte designet, er foldedørene meget godt egnet for installasjon på selv små kabiner med størrelse helt ned til 600x600 mm. De nye løfteplattformene leveres til både utendørs og innendørs bruk, avslutter ThyssenKrupp Monolifts salgssjef.