Driftssjef

Malermester Harald Askautrud AS (MHA) er en av Oslos større malermesterbedrifter. Årlig omsetning er 70 mill. og antall ansatte er 60. Bedriften utfører oppdrag i Oslo og Akershus innen fagområdene maling, gulv, mur/puss og fasaderehabilitering. Bedriften har 30 års fartstid i bransjen og har satset sterkt på profesjonell prosjektstyring og kvalitetsikring de senere år. Bedriften ønsker nå å styrke sin ledelse med en profesjonell driftssjef som skal bidra til å sikre gjennomføringen av kommende prosjekter.

FirmaMalermester Harald Askautrud AS
Fylke
Søknadsfrist01.09.2010

Arbeidsoppgaver

Du vil være en del av bedriftens ledergruppe som har prosjekt- og kvalitetsstyring, økonomistyring og strategi som viktige fokusområder. Du må kunne gjennomføre prosjekter fra tilbud til avslutning. Rett person vil bli daglig leders høyre hånd og stedfortreder.

 

Kvalifikasjoner

Dine kvalifikasjoner kan være malermester, tømmermester, murermester, ingeniør eller tilsvarende. Du bør ha økonomiutdannelse i tillegg til din håndverksfaglige bakgrunn. Relevant erfaring kan kompensere for formell kompetanse. Ledererfaring fra håndverk eller entreprenørvirksomhet er en forutsetning. Erfaring fra prosjektledelse er nødvendig.

 

Egenskaper

Vi søker en systematisk og forretningsorientert person som kan arbeide selvstendig. Personen må ha gode lederegenskaper og kunne ta beslutninger.

 

Vi tilbyr

en utfordrende og spennende stilling i et selskap i utvikling. Et godt arbeidsmiljø og engasjerte medarbeidere. Driftssjefen skal sammen med resten av vår ledergruppe bidra til å føre MHA videre i positiv retning. Betingelsene vil stå i forhold til ansvar og innsats.

 

Spørsmål om stillingen

Kontakt Marius Bergstrøm, Daglig Leder, Telefon 22578470

Søknader behandles fortløpende med siste frist 1. september. Oppstart etter avtale.

CV og søknad sendes til post@mha.no

 

Malermester Harald Askautrud AS,  Ryensvingen 9,  0680 Oslo

Vis flere stillinger: