AF søker Salgsfokusert regionssjef/ prosjektdirektør

AF Energi & Miljøteknikk er et selskap i AF Gruppen. Selskapet har i dag 105 medarbeidere og er etablert i Oslo, Trondheim, Stavanger og Skien - med hele landet som nedslagsfelt. Vi hjelper våre kunder med effektiv energibruk, forbruksreduksjon, energiproduksjon og oppfølging av energiløsninger innen næringseiendom og industri.

Verden krever mindre energiforbruk. Likevel er moderne næringsbygg mer energikrevende enn noen gang tidligere. Årsaken er oftest manglende teknisk kompetanse i drift, store glassflater og krevende inneklimaløsninger. Med AF Energi- og Miljøteknikk på laget kan de fleste næringsbygg redusere energiforbruket med minst 20 prosent.

Firma
FylkeRogaland
Søknadsfrist01.07.2010

AF Energi & Miljøteknikk er et av landets ledende selskaper innen energieffektivisering og energioppfølging overfor businessmarkedet. Vi hjelper eiendomsbesittere og industri med å identifisere besparingspotensial, gjennomfører prosjekter med ansvar for resultatoppnåelse, og drifter deres tekniske anlegg. For å bygge, lede og videreutvikle vår satsing i Stavangerregionen søker vi etter Regionssjef. I AF Gruppens stillingssystem blir stillingen tittelert Prosjektdirektør.

Arbeidsoppgaver vil være å:

• utvikle AF Energi & Miljøteknikk sin etablering i Stavangerregionen til en lønnsom satsing

• drive innsalg av prosjekter og tjenester i selskapets tjenesteportefølje overfor store eiendomsbesittere og andre kunder som trenger selskapets tjenester

• ha overordnet ansvar for prosjektporteføljen som etableres og lede prosjektlederne i disse prosjektene

• være Stavangerkontorets operative leder og rapportere til selskapets hovedkontor i Oslo

Ønskede egenskaper og kompetanse:

• tydelige lederegenskaper og evne til å bygge en sunn virksomhet

• gode selgeregenskaper og et bredt kundenettverk i Rogaland

• erfaring med å lede og gjennomføre prosjekter

• ingeniør og/eller økonom, gjerne med kompetanse innen varme/kjøl/ventilasjon, energi eller bygg

Riktig person kan komme fra eiendoms-/byggebransjen, konsulentbransjen eller ha erfaring fra å lede tekniske entrepriser. AF Gruppen, hvor AF Energi & Miljøteknologi er et datterselskap, drives i hht. konsernets kjerneverdier og honorerer gode resultater. Er du til å stole på, har entreprenørånd og innlevelse, samt ønsker å jobbe for lønnsom vekst, kan AF Energi & Miljøteknikk være riktig selskap for deg. AF Gruppen er kjent for å ha veldig lavt sykefravær som er en god indikator på høy trivsel.

Stillingen rapporterer til direktør Tommy Rudihagen, 481.88000 som også kan svare på ytterligere spørsmål.

Søk på stillingen

Søk her

 

Frist 01.07.2010

Vis flere stillinger: