Topplederskole for entreprenører i Nord

Gjennom Topplederskolen skal entreprenører i Nord-Norge få et tilbud om kompetanseheving innen ledelse.

– Vår ambisjon med Topplederskolen er å styrke lederen slik at han blir bedre i stand til å lede virksomheten mot bedre lønnsomhet i et stadig tøffere marked, sier Ruben Jensen som er adm. direktør i Neso som står bak det nye opplæringsprogrammet.

Gjennom en prosess hvor fire programforslag fra ulike konsulentselskaper ble vurdert, falt valget påTrollfjord Consulting AS og deres samarbeidspartner De4 Search & Consulting AS.

– Vi føler oss trygge på at de har nødvendig kompetanse og det er jo ekstra hyggelig at et nordnorsk selskap var konkurransedyktig, uttrykker Ruben Jensen.

– I Trollfjord Consulting oppleves dette som en tillitserklæring og et veivalg for den lederutvikling som skjer på toppnivå i nordnorske entreprenørvirksomheter. Vi har drevet lederutvikling basert på våre erfaringer og konsepter i mer enn 25 år, og har lagt vekt på lederen som menneske, og menneskeleder i programutformingen. Nå ser vi frem til den utviklingsprosessen som ligger foran oss sammen med Neso, og gleder oss til oppstart av første kull i Topplederskolen til høsten, kommenterer Rune Frøyslie som er partner og leder i Trollfjord Consulting AS og fast partner i det Oslobaserte konsulentselskapet De4 Search & Consulting AS.

Programmet går over tre år med til sammen syv samlinger, og mye oppfølging av deltagerne gjennom hele programmet.

Neso er et samarbeidsselskap for entreprenørbedrifter over hele Nord-Norge og Nord-Trøndelag. Organisasjonen ble etablert i 1986 og er i dag landsdelens største frittstående næringslivsorganisasjon med 77 andelseiere som representerer mer enn 2600 ansatte og en omsetning på over 4.2 milliarder kroner.