Hyggelig pris

Det at Byggeindustrien og undertegnede fikk Fagpressens Hederspris er selvsagt hyggelig. At det var vegdirektør Terje Moe Gustavsen som delte ut prisen på det store fagpressearrangementet torsdag, var spesielt hyggelig. Dette er en pris som henger høyt. Vi ser på dette som en stor anerkjennelse for den jobben som gjøres i Byggeindustrien. Vi er faktisk i front på mange områder – og vi tør å gå nye veier.

Byggeindustrien driver i dag en bred virksomhet. Mediehuset Byggeindustrien er flermedial, dvs vi driver med blad, nett, event og vi produserer bøker for å nevne noe. Vi tjener også penger. Det er det ikke alle i medie-Norge som gjør i dag.

Årsaken til at vi har den posisjonen vi har er at vi har en god og kvalifisert stab som har interesse for det man driver med. Vi har folk med kunnskap – og det er selvsagt viktig. Læresetningen vi har i Byggeindustrien er at vi skal være den viktigste innholdsleverandøren til byggenæringen i Norge. I et samfunn som svømmer over av informasjon, er det viktig å ha et mediehus som Byggeindustrien som hjelper folk i næringen til å finne frem i informasjonsjungelen.

Vi takker juryen – og vi skal love at vi fortsatt skal stå på for våre mange lesere.

Dette er en pris jeg i alle høyeste grad deler med mine medarbeidere og til alle dem som har sittet og sitter i Byggeindustriens styre. Har alle hatt slike eiere som vi har, ville tilværelsen for mange mediebedrifter vært langt lettere.