Forskningssjef til avdeling Byggematerialer og konstruksjoner

SINTEF er Skandinavias største uavhengige forskningskonsern. Over 2100 medarbeidere fra 67 land jobber hver dag for å realisere vår visjon: Teknologi for et bedre samfunn. I 2009 leverte vi kunnskapsarbeid for 2,8 milliarder kroner.

Konsernområdet SINTEF Byggforsk er et av Europas ledende forskningsinstitutter for bærekraftig utvikling innen bygg og anlegg. Vi løser utfordringer knyttet til hele byggeprosessen, og skaper verdier for våre kunder og for samfunnet gjennom forskning og utvikling, spesialrådgivning, sertifisering og kunnskapsformidling. Vi har 270 engasjerte medarbeidere i Trondheim og Oslo.

FirmaSINTEF Byggforsk
Fylke
Søknadsfrist22.06.2010

 

Avdelingen

Byggematerialer og konstruksjoner utfører forskning og utvikling for offentlige etater, byggenæringen og andre. Utvikling av nye produkter og løsninger foregår i et nært samarbeid med våre kunder. Vår virksomhet omfatter fagområdene bygningsfysikk, konstruksjonsteknikk, betongteknologi og materialteknikk. Sammen med NTNU disponerer vi store og godt utstyrte laboratorier som vi anvender i forsknings- og prøvingsoppgaver innenfor alle våre fagområder. Avdelingen består av ca 60 medarbeidere.

For mer informasjon, se www.sintef.no/byggforsk.

 

Arbeidsoppgaver

Som forskningssjef skal du ivareta den faglige, personalmessige, administrative og økonomiske ledelsen av avdelingen. Du har ansvar for at avdelingens kompetanseprofil og innsats er framtidsrettet og stemmer med kundens behov. Samarbeid med andre relevante fagmiljøer, internt og eksternt, nasjonalt og internasjonalt, er en svært viktig del av lederoppgaven. Du inngår i ledergruppen ved SINTEF Byggforsk og har sammen med dine kolleger og konserndirektør ansvar for utvikling og realisering av konsernområdets mål og strategi.

 

Kvalifikasjoner

Du er en leder med viten og vilje som har respekt for ledelse som fag. Sammen med oss skal du realisere SINTEFs strategi og lede i samsvar med våre grunnverdier ærlighet, raushet, mot og samhold.

• Du har solid faglig kompetanse og ledererfaring

• Du har gjennomføringsevne og er god til å bygge og lede team  bestående av høyt kvalifiserte medarbeidere

• Du har god innsikt i byggenæringens utfordringer og har et godt kontaktnett i markedet

• Du evner å tenke og handle helhetlig i forhold til strategi og forretning

 

Vi tilbyr

• Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver

• Et aktivt og inspirerende miljø

• Lønn etter avtale, gode pensjons- og forsikringsordninger og fleksibel arbeidstid

 

Stillingen er lokalisert i Trondheim.

SINTEF ønsker en balansert kjønnssammensetning i ledergruppene, og vi oppfordrer derfor kvinner spesielt til å søke stillingen.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, kontakt gjerne konserndirektør Hanne Rønneberg, tlf. 92851585.

Søknadsfrist 22. juni 2010. Søknad merket ”Forskningssjef” sendes på e-post til HR-rådgiver Øystein Hansen, tlf. 91701856, e-post: oystein.hansen@sintef.no

Vis flere stillinger: