Holmen forlater Rambøll

Jan Ove Holmen (61) er ansatt som ny konsernsjef i Steen & Strøm. Holmen kommer fra stillingen som konsernsjef i Rambøll Norge AS og tiltrer i september 2010.

-Vi er svært fornøyd med å offentliggjøre Jan Ove Holmen som ny konsernsjef. Steen & Strøm er den ledende kjøpesenterkjeden i Skandinavia, samtidig som selskapet har ambisiøse vekstplaner i regionen. For sistnevnte oppgave har Holmen lang erfaring fra å utvike rasktvoksende internasjonale virksomheter. Jeg er overbevist om at Holmen vil lykkes i å utvikle Steen & Strøm videre gjennom å bygge på kompetanse og ekspertisen til de ansatte i selskapet, sier Laurent Morel, konsernsjef i Kleppiere, som eier Steen & Strøm.

- Jeg er glad for å ha fått lov til å lede Rambøll siden oppstarten i Norge i 1992. Det har vært spennende og givende både profesjonelt og personlig. Det er ikke uten vemod jeg forlater Rambøll og bransjen etter så mange år, men nå venter nye muligheter og utfordringer som jeg gleder meg til å ta fatt i, sier Jan Ove Holmen.

Jan Ove Holmen kommer fra stillingen som administrerende direktør i Rambøll Norge. Holmen har gjennom organisk vekst og oppkjøp av mer enn 50 selskaper, bygget opp den norske organisasjonen siden oppstarten i 1992. Rambøll i Norge består i dag rundt 1100 medarbeidere fordelt på 27 kontorer i hele landet. Jan Ove Holmen er utdannet dr.ing ved NTNU i Trondheim.

- Jeg kjenner Steen & Strøm som et veldrevet selskap med en veldig sterk markedsposisjon og et godt omdømme. Jobben som konsernsjef i Steen & Strøm er en svært interessant og utfordrende jobb. Jeg ser frem til å gripe fatt i alle mulighetene sammen med de ansatte, ledergruppen og eierne, sier Jan Ove Holmen.

Holmen tiltrer stillingen i september 2010.