AF Decom søker Anleggsmekanikere - selvstendige og fleksible

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 5,4 mrd og ca 2000 medarbeidere. AFs virksomhet omfatter Eiendom, Bygg, Anlegg, Miljø og Energi. AF har siden selskapet ble etablert vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på! AF - Addressing Future!

 

AF Decom er Norges største rivingsentreprenør. Vi tar på oss oppdrag og miljøsanering av bygninger, industrianlegg, skipsvrak og andre type installasjoner og anlegg i hele Norge. Sikker og skadefri riving med høy grad av gjenvinning av industrielle anlegg har blitt vårt spesialområde. En ny og moderne maskinpark og kvalifiserte medarbeidere gjør det mulig for AF å rydde opp fra fortiden og klargjøre for fremtiden. AF Decom er sertifisert av DNV i henhold til NS EN ISO 9001 / 14001.

Firma
Fylke
Søknadsfrist25.06.2010

AF Decom AS er Norges største riveentreprenør og vi er i stadig vekst. Vi ønsker derfor å ansette to nye anleggsmekanikere for våre servicebiler i Trøndelag/Møre og på Østlandet.

 

Arbeidsoppgaver/erfaring:

•Reparasjon og vedlikehold av vårt riveutstyr og våre maskiner

•Bred erfaring med anleggsmaskiner og utstyr

 

Kvalifikasjoner:

•Må ha erfaring med sveising og hydraulikk

•Førerkort klasse CE

•Kan arbeide selvstendig, er løsningsorientert og samarbeidsvillig

•Ryddig og systematisk, men også felksibel med hensyn til reisevillighet

 

Arbeidet består i reparasjon og vedlikehold av vårt riveutstyr og våre maskiner. Det legges vekt på gode kunnskaper innenfor sveising og hydraulikk. Det er store faglige utfordringer og vi ser etter en person som kan arbeide selvstendig og er løsningsorientert. Arbeidet medfører mye frihet under ansvar og du får en hektisk hverdag.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, bonusordning, mulighet for medeierskap i AF Gruppen og et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø.

 

Kontaktpersoner:

Erik Skogheim

mob: 906 54 433

 

Per Kristian Harildstad

mob: 900 27 122

 

http://afgruppen.easycruit.com/vacancy/406904/32262?iso=no

Vis flere stillinger: