Kontraktsledere Finnmark - region Nord - Mesta Drift as

Mesta er Norges største entreprenørkonsern innen bygging, drift og vedlikehold av vei, og hadde i 2009 en omsetning på ca. 5,3 mrd kroner. Mesta er organisert som konsern med datterselskapene Mesta Entreprenør as, Mesta Drift as, Mesta Eiendom as, Mesta Elektro as, Mesta Asfalt as, Mesta Stein as, Mesta Verksted as og Geo Survey as. Mesta Drift as har om lag 1 000 ansatte og en omsetning på ca 2,7 mrd kroner i 2009.

I et land med krevende klima og topografi, sørger Mesta Drift as for at veinettet er åpent for ferdsel året rundt. Moderne utstyr og innsatsvillige ansatte bidrar til å få trafikantene trygt fram.

Selskapet er til stede over hele landet og i alle fylker. Lang erfaring og unik kompetanse gjør Mesta Drift as til den ledende aktøren innen drift og vedlikehold av veier. Selskapet utfører også mindre anleggsjobber.

Statens vegvesens funksjonskontrakter (drift og vedlikehold) er det viktigste markedet for Mesta Drift as, men selskapet får stadig flere oppdrag i kommunemarkedet og i det private næringsliv. Selskapet har en landsdekkende organisasjon med verdifull lokalkunnskap og lokal tilstedeværelse, samt maskiner som er tilpasset virksomheten og kundenes behov.

FirmaMesta Drift as
FylkeFinnmark
Søknadsfrist13.06.2010

I et land med krevende klima og topografi, sørger Mesta Drift as for at veinettet er åpent for ferdsel året rundt. Moderne utstyr og innsatsvillige ansatte bidrar til å få trafikantene trygt fram. Selskapet er til stede over hele landet og i alle fylker. Lang erfaring og unik kompetanse gjør Mesta Drift as til den ledende aktøren innen drift og vedlikehold av veier. Selskapet utfører også mindre anleggsjobber.

Region Nord består av driftsområder og prosjekter i Finnmark, Troms, Nordland, Trøndelag Nord og Spesialproduksjon. Regionen ledes fra Bodø.

Driftsområde Finnmark søker etter dyktige og selvstendige KONTRAKTSLEDERE som vil få ansvar for funksjonskontraktene Varangerhalvøya og Nordkyn

Kontraktsleder er deltaker i driftsområdet Finnmark sin ledergruppe og rapporterer til driftssjef. Kontorsted vil være Vadsø / Tana for funksjonskontrakt Varangerhalvøya og Lakselv for funksjonskontrakt Nordkyn.

Kontraktsleder er ansvarlig for at kontraktens økonomiske målsetninger oppnås, samt at kontraktsmessige forpliktelser overfor byggherre og underentreprenører ivaretas. Kontraktsleder skal organisere og lede kontraktslaget på en hensiktsmessig måte samt sørge for nødvendig kompetanse.

 Mesta er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uavhengig av kjønn, nasjon eller etnisk bakgrunn

 

Arbeidsoppgaver

■Sikre at kontrakter oppfylles mot byggherre.

■Sikre god og løpende kundeoppfølging.

■Drifte i hht prosjektets KHMS- planer og selskapets KHMS system.

■Personalansvar.

■Budsjett- og resultatansvar.

■Sikre for effektiv utnyttelse av personell og maskinressurser.

■Sikre nødvendig kompetanse utvikling.

■Utarbeide tilbud i samsvar med Driftsjef.

■Kalkulasjon.

■Oppfølging av underentreprise kontrakter.

 

Kvalifikasjoner

■Ingeniørutdannelse eller erfaring som gir tilsvarende kompetanse.

■God økonomisk forståelse.

■Evne til å sette seg inn i de administrative systemene.

■Kommersiell forståelse.

■God kjennskap til relevante lover og avtaler.

■Erfaring fra forhandlinger, både med kunder og tillitsapparatet.

■Erfaring fra operativ ledelse.

 

Vi tilbyr

■Konkurransedyktig lønn, pensjon og forsikringsordninger.

■Utfordrende og krevende arbeidsoppgaver

■Interessant lederstilling

■Mulighet til å bli med i utviklingen av et av Norges mest spennende og største veientreprenørselskap

 

Utdanningsretning

■Bygg / veg- og anlegg

Personlige egenskaper

■Utadvendt og trives i lederrolle

■Selvstendig, initiativrik og ansvarlig

■Ha god forretningsmessig forståelse.

■Evne til å kommunisere godt med organisasjonen

■Ha gjennomslagskraft

Arbeidssted

■Finnmark

 

Kontaktinfo:

Jan Edvard Nilsen Driftssjef 974 22 903

Gro Meusburger HR-rådgiver Mesta Drift as 918 46 683

 

 

 

 

 

Vis flere stillinger: