Sivilingeniør vegplanlegging/samferdsel

Norconsult AS er med sine 1700 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 47 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeRogaland
StedHaugesund
SøknadsfristLøpende

Norconsult i Haugesund tilbyr tjenester innen prosjektadministrasjon, bygg- og anleggsteknikk, brannrådgivning, samferdsel, miljø- og kommunalteknikk, landskapsarkitektur samt areal- og samfunnsplanlegging. Kontoret har 10 ansatte og holder til i spennende lokaler ved Smedasundet.

Vi ønsker å styrke kontorets faggruppe for prosjektering og rådgivning innen vegprosjektering/samferdsel. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak kunne omfatte planlegging og prosjektering av veger og gater på forskjellig plannivå, 3D-visualisering, arealplanlegging, utarbeidelse konkurransegrunnlag samt prosjektledelse og prosjektadministrasjon/byggeledelse knyttet til samferdselsprosjekter.

Kontoret benytter generelt meget moderne datautstyr og programvare i forbindelse med prosjektering og visualisering. Vi samarbeider med øvrige fagseksjoner i Norconsult og jobber ofte i tverrfaglige team. Du vil bli en del av vårt faglige nettverk for veg/samferdsel som på landsbasis teller over 120 personer.

 

Ønskede kvalifikasjoner

* Sivilingeniør eller ingeniør, primært med noen års erfaring innen veiplanlegging

* Løsningsorientert med tverrfaglig forståelse

* Evne til markedsføring og relasjonsbygging

* Erfaring med Dak-verktøy som AutoCad og NovaPoint

* Nyutdannede kan også søke

 

Vi tilbyr

* Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

* Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere

* Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø

* Fokusering på kompetanse- og personalutvikling

* Yngres forum og fadderordning for nyutdannede

* Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, treningstilbud, bedriftshytter mm

 

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester kan sendes via vårt elektroniske søknadsskjema.

Vis flere stillinger: