Generelle søknader - 2010

 

Norconsult ASer med sine 1700 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 47 andre kontorer i Norge og i utlandet. 

FirmaNorconsult
Fylke
StedSamtlige avdelinger, se hjemmeside
SøknadsfristLøpende

Norconsult er et ledende, norsk og internasjonalt, selskap i stadig vekst og vi søker derfor nye medarbeidere innenfor våre ulike forretningsområder. I tillegg til de annonserte stillingene på våre hjemmesider, er Norconsult hele tiden interessert i gode kandidater med erfaring innenfor våre ulike fagområder.

Norconsult kan tilby spennende karrieremuligheter med konkurransedyktig lønn og personalgoder. Muligheter for kontinuerlig læring gjennom våre prosjekter sikrer et høyt faglig nivå i hele konsernet. Vi bryr oss om våre medarbeidere og tilbyr uformelt og berikende arbeidsmiljø.

Vi fokuserer på å rekruttere dyktige, kunnskapsrike og entusiastiske mennesker Vi ønsker en balansert kjønnsfordeling og aldersprofil.

 

Vi kan tilby:

* Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

* Spennende prosjekter med store faglige utfordringer

* Positivt og kreativt arbeidsmiljø

* Gode muligheter for faglig og personlig utvikling

* Fadderordning for nyansatte

* Ulike sosiale arrangementer, studieturer, idrettslag, bedriftshytter mm