Branningeniør


Norconsult ASer med sine 1700 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 47 andre kontorer i Norge og i utlandet. 

FirmaNorconsult
FylkeHedmark
StedHamar
SøknadsfristLøpende

Norconsult i Hamar tilbyr rådgivning og prosjektering innen bygg, brann, anlegg og vannkraft, areal- og samfunnsplanlegging, landskapsarkitektur og samferdsel, miljø- og kommunalteknikk samt prosjektadministrasjon, GIS og FDV. Vi er i alt 35 medarbeidere i et aktivt og utfordrende fagmiljø. Du finner oss i sentrum av Hamar i moderne lokaler i Torggata 22.

 

Arbeidsoppgaver

Du vil delta i prosjekteringsgrupper med hovedansvar for å utarbeide brannteknisk dokumentasjon for nye bygg og anlegg. Du vil også få ansvaret for kontroll av prosjektering og kontroll av utførelse på byggeplassen. Det gjennomføres også et betydelig antall tilstandsvurderinger av eksisterende bygninger.

Dersom du har interesse og kompetanse kan oppgavene bli utvidet til å detaljprosjektere sprinkler, brannalarmanlegg eller ledesystem, og eventuelt andre branntekniske installasjoner.

 

Ønskede kvalifikasjoner

Vi søker etter en nyutdannet eller erfaren branningeniør som er utadvendt og en solid støttespiller for våre kunder.

Du må ha inngående kjennskap til relevante forskrifter, veiledninger og standarder, samt at du har tilstrekkelig faglig tyngde til å kunne analysere branntekniske problemstillinger og dokumentere alternative løsninger. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne er en forutsetning.

 

Vi tilbyr

* Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

* Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere

* Deltakelse i tverrfaglige prosjekter

* Fokusering på kompetanse- og personalutvikling

* Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm

* Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø

 

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Vis flere stillinger: