Areal-/vegplanlegger


Norconsult ASer med sine 1700 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 47 andre kontorer i Norge og i utlandet. 

FirmaNorconsult
FylkeOppland
StedLillehammer
SøknadsfristLøpende

Norconsult i Lillehammer tilbyr rådgivning og prosjektering innen vann og avløpsteknikk, bygg og anlegg, brannteknikk og prosjektadministrasjon samt driftsassistanse for vann og avløp. Vi er 18 medarbeidere i et aktivt fagmiljø med mange utfordrende oppgaver. Vi ønsker å utvide kontoret med et fagmiljø innenfor arealplanlegging og samferdsel og søker en erfaren sivilingeniør/ingeniør til å bygge opp dette fagmiljøet.

 

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ønsker at du er:

* Erfaren, 10-15 års relevant praksis

* Erfaring som rådgiver og gjerne fra offentlig sektor

* Kontakter innenfor markedsområdet i regionen

* Lederegenskaper med ambisjoner om utvikling av fagmiljøet

* Gode samarbeidsevner, også med øvrige fagområder for utvikling av tverrfaglige tjenester

* God muntlig og skriftlig formuleringsevne

* Erfaring med relevante dataverktøy

Du vil den første tiden arbeide tett opp mot plan- og samferdselsmiljøet ved vårt Hamarkontor som består av 13 medarbeidere.

Du vil delta i et eller flere av våre store interne fagnettverk. Der vil du knytte kontakter med andre fagpersoner med tilsvarende bakgrunn som deg fra andre kontorer i Norconsult. Norconsults samlede areal- og samferdselsmiljø over hele landet teller over 200 medarbeidere.

 

Arbeidsoppgaver

De mest aktuelle arbeidsoppgavene vil være:

* Markedsføring, tilbudsarbeid og salg innen fagområdet

* Oppdragsledelse og prosjektstyring

* Arealplanlegging, utredninger og analyser

* Planlegging og prosjektering av samferdselsanlegg på alle plannivå, fra skisseprosjekter til detaljplaner

* Utarbeidelse av konkurransegrunnlag

* 3D-visualisering

 

Det er fordelaktig med erfaring fra bruk av DAK-verktøy som AutoCad, NovaPoint, GIS og Photoshop el. tilsv., samt evt. erfaring fra oppfølging av samferdselsanlegg i byggefasen.

 

Vi tilbyr:

* Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

* Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere

* Fokusering på kompetanse- og personalutvikling

* Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø

* Studieturer, sosiale arrangementer, bedriftshytter m.m.

 

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Vis flere stillinger: