Sivilingeniør byggeteknikk


Norconsult ASer med sine 1700 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 47 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde
SøknadsfristLøpende

Norconsult i Molde tilbyr rådgivning og prosjektering innen byggeteknikk, ventilasjonsteknikk og kraftoverføring. Etter at Norconsult kjøpte Technoconsult Møre er vi nå 13 medarbeidere i et aktivt og utfordrende fagmiljø. Du finner oss i sentrum av Molde i moderne lokaler i Storgata 18-20.

 

Arbeidsoppgaver

Innen byggeteknikk utfører vi varierte prosjekteringsoppdrag for alle typer byggeprosjekter.

Vi er på jakt etter en sivilingeniør med konstruksjonsbakgrunn, fortrinnsvis med noen års erfaring fra rådgivningsbransjen. Du må ha gode teoretiske kunnskaper og det er en fordel om du behersker DAK og beregningsverktøy som Staad, Abacus, G Prog-pakken eller tilsvarende.

Dine arbeidsoppgaver vil spenne fra byggeteknisk prosjektering til oppdragsledelse i alle faser av et prosjekt. Vi samarbeider med øvrige kontorer i Norconsult og jobber ofte i tverrfaglige team. Du vil bli en del av vårt faglige nettverk for konstruksjonsteknikk.

Vi ser også for oss at personen vi søker kan være aktuell som fagansvarlig for byggavdelingen som i dag består av 3-4 ansatte.

 

Ønskede kvalifikasjoner

Vi søker primært etter en erfaren sivilingeniør innen byggeteknikk, primært med bakgrunn fra rådgivende ingeniørvirksomhet, men også nyutdannede kan søke.

Vi ønsker at du er faglig ambisiøs, initiativrik og kreativ, kunde- og løsningsorientert, flink til å formulere deg muntlig som skriftlig samt en positiv bidragsyter til vårt arbeidsmiljø.

 

Vi tilbyr

* Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

* Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere

* Deltakelse i tverrfaglige prosjekter

* Fokusering på kompetanse- og personalutvikling

* Studieturer, ulike sosiale arrangementer, bedriftshytter mm

* Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø

 

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Vis flere stillinger: