Nyutdannet sivilingeniør/ingeniør VVS


Norconsult ASer med sine 1700 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 47 andre kontorer i Norge og i utlandet. 

FirmaNorconsult
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist14.06.2010

Seksjon for Sykehus og renrom er en del av divisjon Tekniske systemer. Vi utfører tverrfaglig prosjektering og spesialrådgivning i forbindelse med sykehus, helsebygg, helsekost, solcelle og farmasøytisk industri. 

Dette inkluderer spesielle funksjonsområder på sykehus som laboratorier, isolater, røntgenavdelinger, operasjonsrom og tekniske støttesystemer mm. Innen farmasøytisk industri er tjenestene knyttet til GMP, tverrfaglig prosjektering og validering av renrom, produksjonsutstyr, steriliseringsprosesser og luftteknisk utstyr (sikkerhetsbenker, avtrekkskap).

Våre oppgaver er primært knyttet til bygg og tekniske anlegg, men typen oppgaver krever i større grad engasjement og kjennskap til virksomhet og produksjon enn ved tradisjonelle tjenester. I tillegg er gode kunnskaper til både nasjonale og internasjonale lover, forskrifter og standarder en sentral del av jobben.

Vi har flere spennende oppdrag gående innen vårt markedssegment. Seksjonen søker en ny oppdragsmedarbeider med kunnskap om og interesse for prosjektering og oppfølging av VVS-tekniske anlegg og med fokus på energivennlige løsninger.

 

Arbeidsoppgaver

* Prosjektering (tilbudsarbeid, beregninger, skisse og forprosjekter, detaljprosjekter)

* Kontakt med våre kunder og samarbeidspartnere

* Oppfølging og testing på byggeplass

* Utføre ytelsestester og målinger av anlegg, utstyr og lokaler.

* Kontakt med og oppfølging overfor myndigheter

* Bidra innen markedsføring og salg

 

Ønskede kvalifikasjoner

* Gode evner og interesse for VVS. energi, kuldeteknikk/varmepumper, klimateknikk

* Ser muligheter og har evne til å videreutvikle disse

* Flink til å formulere deg muntlig og skriftlig

* Kreativ og løsningsorientert

* Faglig ambisiøs med analytiske evner

* Interesse for relasjonsbygging og kundekontakt

 

Yngre sivilingeniører/ingeniører oppfordres også til å søke.

 

Vi tilbyr

* Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

* Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende tverrfaglige prosjekter sammen med dyktige medarbeidere

* Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø

* Fokus på kompetanse- og personalutvikling

* Yngres råd adderordning for nyutdannede

* Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm

 

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Vis flere stillinger: