Bautas/Ramirent kåret til årets beste europeiske utleieselskap

Europas nest største utleieselskap, Ramirent, mottok nylig prisen for årets beste europeiske utleieselskap – Rental Company of the year.

Prisutdelingen fant sted 26. mai i Praha under den årlige sammenkomsten til ERA (European Rental Association).

ERA representerer over 4000 selskaper som samlet står for en omsetning på 160 milliarder kroner. Å få prisen er den største anerkjennelsen man kan få i den europeiske utleiebransjen.

– Å få en slik utmerkelse setter vi selvsagt svært stor pris på. Det tar vi som en anerkjennelse på at arbeidet vi gjør er riktig, sier administrerende direktør for Bautas/Ramirent i Norge, Eivind Bøe.

Et av kriteriene som ble trukket frem var en meget profesjonell organisajon som klarte å vende den vanskelige markedssituasjonen til noe positivt gjennom å kutte kostnader raskt, styrke den finansielle posisjonen og levere bra resultater.

– Bare i Norge alene har vi gjennomført en massiv kostnadsreduksjon på over 200 millioner kroner, samtidig som vi har klart å modernisere utstyrsparken, effektivisere driften og satt sterkere fokus på kundeservice. Vi er stolte over egen innsats i Norge, og setter pris på å være en del av Ramirent-konsernet, forteller Bøe.