Aspelin Ramm styrker miljøarbeidet

Aspelin Ramm har ansatt Isak Oksvold (32) i en nyopprettet stilling som Direktør for miljø- og samfunnsansvar.

Oksvold kommer fra stillingen som politisk rådgiver i Venstres stortingsgruppe, der han har jobbet med energi, miljø og samferdsel. Tidligere har Isak jobbet i Miljøstiftelsen Bellona. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU innenfor fagområdet Maskinteknikk/Industriell Økologi. Isak tiltrer stillingen medio august.

Aspelin Ramm har siden 2004 redusert energiforbruket i egne bygg med over 35 % og har markert seg som en pådriver for energisparing innenfor eiendomsbransjen. Aspelin Ramm bygger nå Bellonas nye hovedkontor på Vulkan i Oslo, et bygg i energiklasse A.

- Skal vi løse de energi- og miljøutfordringene Norge og verden står ovenfor, er vi avhengig av at bedriftene er proaktive og peker på gode løsninger for samfunnet, uttaler Isak Oksvold.

- Jeg er imponert over miljøsatsingen i Aspelin Ramm og jeg opplever et stort engasjement internt. Jeg ser frem til å bidra til å løfte dette arbeidet ytterligere i selskapet, avslutter han.

Gjennom ansettelsen av Isak Oksvold som ny Direktør for miljø- og samfunnsansvar styrker selskapet satsingen på energi- og miljøtiltak.

- Vi er tilfredse med at Isak skal begynne hos oss. Hans kompetanse innenfor energi- og miljøområdet vil bidra til oppfylle og videreutvikle Aspelin Ramms ambisiøse miljømål, uttaler markedsdirektør Sverre Landmark.