Prosjektleder

 

Tronrud Entreprenør AS ble etablert i 1987 er et veldrevet entreprenørfirma som holder til i eget kontorbygg på Hagan i Nittedal. Markedsområdet er i hovedsak Oslo og Akershus Øst.

Bedriften har 85 ansatte, fordelt på 55 håndverkere innen betong- og tømrerfaget og 30 funksjonærer. Arbeidsmiljøet er vi stolt av, og vi har en stabil og motivert arbeidsstokk med høy faglig kompetanse. Alle blir sett, og det blir lagt merke til når det presteres bra. Dette i kombinasjon med mange fornøyde kunder har gitt oss gode økonomiske resultater og et solid økonomisk fundament.

Vi utfører store og små prosjekter innenfor næring, bolig og rehabilitering og forventer en omsetning på 370 mill. kr. I 2010. Ordrereserven for 2010 er på over 300 mill. kr. Tronrud Entreprenør AS inngår i Tronrud Gruppen AS sammen med Tronrud Bygg AS, Tronrud MjøsBygg AS, Senneseth Anlegg AS og Tronrud Anlegg AS. Gruppen har 300 ansatte og vil ha en omsetning på 810 mnok i 2010.

FirmaTronrud Entreprenør AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Som prosjektleder har du hovedansavaret for gjennomføringen av et eller flere prosjekter med ansvaret for HMS, økonomi, framdrift, og kvalitet.

Søkere har relevant erfaring fra entreprenørbransjen eller byggherresiden og er utdannet ingeniør eller sivilingeniør. Den vi søker vet nok selv hva som skal til for å lykkes. Vi sørger for at forhold blir lagt til rette. Trives du i en flat organisasjon med korte beslutningsveier og god takhøyde bør du ta kontakt med oss.

 

FOR STILLINGEN TILBYR VI:

 

Konkurransedyktige betingelser og ikke minst et hyggelig og godt arbeidsmiljø med høyt faglig nivå som gir mulighet for utvikling.

Søknad med CV sendes halvorsen@ledertips.no

Søknadsfrist: Snarest

Ønsker du å vite mer om stillingen kan du ringe Arne J. Halvorsen i DDG Consult som bistår oss i prosessen på 915 32 095, eller daglig leder Arild Finstad på 90 08 54 64. Om ønskelig vil din henvendelse holdes konfidensiell også overfor oppdragsgiver.

Vis flere stillinger: