Størst på stilling i bygg og anlegg

Bygg.no har hatt en formidabel vekst på stillingsannonser så langt i inngangen til 2010. Suksessen kan en se i antall og mangfold av stillinger.

Bygg.no har hatt stor suksess med å tilby bedriftene stillingspakker på nett. Svært mange har benyttet seg av dette tilbudet, og det har gjort at bygg.no er blitt det viktigste stedet hvor man finner stillingsannonser rettet mot bygg- og anlegg.

- Kombinerer man stillingsannonser på bygg.no også mot innrykk i bladet Byggeindustrien, treffer man i alle fall de menneskene som er mest interessante i denne næringen, sier salgssjef Kirsten B. Thorkildsen i Byggeindustrien.

Bygg.no har dager hvor mer enn 100 stillingsannonser ligger ute på nettet. Totalt har vi så langt i år hatt flere hundre stillingsannonser på nettet. Det har også vært en økning i stillingsannonser i bladet.

- Dette er selvsagt også et viktig termometer vedrørende aktiviteten i byggenæringen. Gode folk vokser ikke på trær, men stadig flere vet at man finner dem gjennom våre kanaler, sier hun.

- Jeg tror at mange vil oppdage denne muligheten vi gir, og jeg tror at vi i løpet av kort tid vil ha solgt inn enda flere stillingspakker. Dette betyr at man for en fast sum kan legge inn så mange stillingsannonser som man ønsker på nettet, legger Thorkildsen til.

Her finner du stillingsannonsene