Åtte entreprenører på befaring på Gjemnesstranda

Tirsdag 11. mai var det tilbudsbefaring for den andre vegentreprisen på E39 Knutset-Høgset på Nordmøre. Åtte entreprenørfirma deltok på befaringa, skriver vegvesen.no

- Vi er fornøyd med oppmøtet, det er tydeligvis stor interesse for å bygge veg på Nordmøre. Vi håper at vi får inn tilbud fra de frammøtte entreprenørene, og sannsynligvis kommer det tilbud fra entreprenører som ikke deltok ved befaringa også, sier byggeleder Terje Fugelsnes.

Frist for å levere inn tilbud er onsdag 9. juni, og tilbudsåpninga skjer 10. juni.

Entreprisen omfatter 1 400 meter ny E39, samt bygging av 430 meter ny felles

driftsveg mellom ny E39 og dagens veg. Her skal det også bygges en større traktorundergang for tilkomst til arealene nord for ny E39. I tillegg skal det bygges en 30 meter lang bru over Jutulelva og tre krøtterunderganger på denne parsellen.

Arbeidet starter med stor sannsynlighet ikke opp før etter sommerferien, og ferdigstillelsesfristen av entreprisen er satt til 1. september 2011.

Denne entreprisen er den andre vegentreprisen på stekninga Knutset-Høgset, som til sammen omfatter bygging av ca 4,6 km ny E39 inkludert Høgsettunnelen på 700 meter. Høgsettunnelen er lyst ut i egen entreprise sammen med Eikremtunnelen på riksveg 70 mellom Øydegard og Bronneset.