Robust rivningsekspert søker sivilingeniører og ingeniører

PeWe Entreprenør (www.pewe.no) har hovedkontor i Porsgrunn og er en av Norges fremste rivningseksperter. Vi har høy kompetanse innen komplisert miljø- og rivningsteknisk arbeid. Selskapet er i sterk vekst og har betydelige ambisjoner for de kommende år både innenfor eksisterende og nye markeder som off-shore. Med på laget har vi noen av bransjens dyktigste fagfolk. Nå trenger vi flere prosjektledere og anleggsledere av samme slag. Selskapet har ca 45 ansatte, er økonomisk solid og har høye ordrereserver. Omsetningen i 2010 vil passere 100 mill kr.

FirmaPeWe Entreprenør AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Robust rivningsekspert søker sivilingeniører og ingeniører av samme støpning

Om de ulike stillingene

 

Senior prosjektledere

Senior prosjektledere vil i særlig grad ha befatning med tyngre rivningsprosjekter. Her inngår overordnet prosjektoppfølging mht ressursstyring, framdrift og økonomi. Du vil jobbe nært mot våre største kunder samt ulike myndighetsorganer. Daglig drifting og oppfølging av anleggsprosjektene ivaretas av andre.

Du bør være sivilingeniør eller ingeniør med solid erfaring fra bygg- og anleggssektoren.

 

Junior prosjektledere

Du vil ha ansvaret for mindre rivningsprosjekter i tillegg til å bistå de andre prosjektlederne med ulike typer oppgaver. I stillingen inngår også kontakt mot byggherrer samt offentlige myndigheter.

Du kan være nyutdannet sivilingeniør eller ingeniør.

 

Anleggsledere

Våre anleggsledere har den daglige og praktiske oppfølgingen av flere parallelle prosjekter i samarbeid med prosjektleder. Du vil jobbe nært mot byggherrer og formenn ute på de enkelte prosjekter.

Du kan være nyutdannet sivilingeniør/ingeniør. Formalkompetanse kan eventuelt erstattes med relevant praktisk erfaring.

 

KS/HMS-ingeniør

PeWe Entreprenør har en uttalt ambisjon om å ligge helt i front når det gjelder å ivareta sikkerhet samt det interne og eksterne miljøet. Du får en nøkkelrolle i arbeidet med å videreutvikle et godt og levende IK-system. Du vil jobbe med ulike miljøtekniske problemstillinger og stillingen innebærer varierte oppgaver både back-office og ute i felten.

 

Du bør være ingeniørutdannet og helst ha erfaring fra tilsvarende fagområde.

 

Felles for samtlige stillinger

Vår kundegruppe er svært variert, men PeWe's største kunder finnes innenfor industrien, stat og kommuner. Eksempler på prosjekter er:

 

* riving av bruer og evt annen infrastruktur

* riving av skoler, sykehjem og andre offentlige bygg

* avvikling av tungindustri

* utrenskning av lokaler

Vi ser etter personer som har "det lille ekstra". For oss betyr det at du har i deg en offensiv kraft, er nytenkende, løsningsorientert og framtidsrettet. I tillegg er du en person som står opp, viser vei og som ser fram til å være en viktig bidragsyter på et vinnerlag.

 

Kontakt Bjørn Sandmæl,

Daglig leder i Jobzone Larvik

Telefon 934 15 567

Vis flere stillinger: