Satser på miljø

Møller Bil Stavanger leverer i disse dager 34 Volkswagen Caddy EcoFuel til Rønning elektro as i Stavanger.

Rønning elektro har satt seg ambisiøse mål om å redusere CO2-utslippene når de nå går over til mer miljøvennlige bilmodeller for sine ansatte

Bilene kjører på biogass som er produsert i Rogaland levert av Lyse Energi AS. Rønning elektro vil motta 34 nye Volkswagen Caddy EcoFuel og blir Møller Bil Stavanger og Lyse Energis største enkeltstående kunde med biler som tar i bruk drivstoffproduktet Biogass33.

- Vi er svært tilfreds med å ta del i denne satsningen. Rønning elektro mener alvor når de viser i praksis at de velger Volkswagen Caddy EcoFuel som er med på å bidra til en renere fremtid, sier salgssjef Odd Surdal, Møller Bil Stavanger.

- Bilen er et viktig arbeidsredskap for Rønning-ansatte. Det blir derfor lagt stor vekt på sikkerhet, komfort, miljø og at bilene er i topp stand, sier Ove Christiansen, bilansvarlig i Rønning elektro. I tillegg er det god økonomi i denne løsningen.

Volkswagen Caddy EcoFuel går primært på naturgass eller biogass, som er vesentlig rimeligere enn bensin og diesel. Den praktiske varebilen tilfredsstiller de strenge avgasskravene i EU5-normen og ved bruk av naturgass slipper de ut inntil 30 prosent mindre CO2, sammenlignet med vanlige bensinmotorer. Naturgass/biogass er foreløpig tilgjengelig i Stavanger, Haugesund, Bergen og Fredrikstad.