Avdelingsleder - Betongrehabilitering

FirmaEntreprenørservice AS
Fylke
Søknadsfrist30.05.2010

Til vårt hovedkontor på Rud i Bærum søker vi ny avdelingsleder.

 

Trives du med utfordringer og liker å jobbe med mennesker i ett hektisk og spennende miljø? Entreprenørservice er en ambisiøs virksomhet med målsetning om å vokse betydelig i årene som kommer.

 

Til vårt hovedkontor søker vi ny avdelingsleder for betongrehabilitering. Avdelingen arbeider med teknisk krevende prosjekter hvor ny og framtidsrettet teknologi og metodikk er sentralt. Stillingen inngår i ledergruppen og rapporterer til administrerende direktør.

 

Avdelingsleders hovedoppgaver er markedsføring og salg av avdelingens aktiviteter, overordnet oppfølging og ansvar for produksjon gjennom å lede høyt kvalifiserte fagarbeidere og funksjonærer, samt videreutvikling av avdelingens ressurser og markedsposisjon.

 

Kan du arbeide målrettet og strategisk og inspirere dyktige medarbeidere? Er du en utadvent relasjonsbygger som liker å være å være i kontakt med kunder, leverandører og nasjonalt fagmiljø? Er du proaktiv, løsningsorientert og har gode samarbeidsevner? Hvis du har teknisk bakgrunn eller annen relevant utdannelse og er vant til å jobbe prosjektorientert, da tror vi du er den rette for oss.

 

Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver med frihet under ansvar, et trivelig arbeidsmiljø, aktivt bedriftsidrettslag og konkurransedyktige betingelser.

 

For nærmere informasjon kontakt administrerende direktør Steinar Myhre, tlf. 67 17 30 00.

 

Søknad sendes innen 30. mai på mail eller brev til Steinar Myhre.

E-post: Steinar.Myhre@entreprenorservice.no

Postadresse: Entreprenørservice AS, Postboks 4, 1309 Rud

 

 

 

Vis flere stillinger: