Prosjektledere, anleggsledere og formenn

Peab Norge er et entreprenørselskap med virksomhet innen næring, bolig, anlegg og industri. Peab Norge har 820 medarbeidere og omsetter for ca. NOK 2,2 milliarder. Peab Norge er et heleid datterselskap av Peab AB, som har virksomhet i Sverige, Finland og Norge. Selskapet omsetter for SEK 35 milliarder og har 15000 ansatte.

FirmaPeab Norge AS
Fylke
Søknadsfrist25.05.2010

Vil du være med å bygge nordisk?

 

Peab er et nordisk selskap i vekst som jobber for å ha Nordens beste arbeidsplasser. Vi investerer i lønnsom tilvekst i Norden og skal være en moderne, nytenkende og initiativrik samfunnsbygger. Vi i Peab er kjent for å være jordnære, utviklende, personlige og pålitelige. Vi er stolte av disse verdiene, som skal kjennetegne vår væremåte og våre prosjektleveranser. I tillegg til Peab AS i Oslo inngår også datterselskapene Bjørn Bygg i Tromsø, Senter-Bygg Entreprenør i Buskerud og Raaen Entreprenør i Vestfold.

 

Til vår virksomhet i Oslo-regionen, Vestfold, Buskerud og Nord-Norge søker vi:


• Prosjektledere

• Anleggsledere

• Formenn

 

Vi ønsker at du er engasjert, dyktig og har gode faglige kvalifikasjoner. Samtidig liker du å samarbeide, har gjennomføringskraft og kaller en spade for en spade. Der andre ser problemer og hindre ser du muligheter. Er du nyutdannet eller har erfaring fra bygg-, anleggs- eller eiendomsbransjen, ønsker vi at du tar kontakt med oss. Vi oppfordrer kvinner til å søke.

 

Kontaktpersoner

For ytterligere informasjon, kontakt

Regionsdirektør Bolig Oslo, Geir Skoglund 913 33 484

Regionsdirektør Næring & Rehab Oslo, Rune Hangeland 909 75 452

Regionsdirektør Bygg Vestfold og Buskerud, Jon Andersen 920 11 646

Regionsdirektør Region Nord-Norge, Arild Østgård 906 43 238

Send din søknad innen 25. mai til info@peab.no.

Vis flere stillinger: