Cramo med ny avdeling i Flekkefjord

Cramo AS har inngått agentavtale med Flekkefjord Blikk AS, som skal være Cramos representant i regionen.

Avdelingen vil tilby kundene hele spekteret av produkter og tjenester. Utleievirksomheten vil være et supplement til den ordinære driften til Flekkefjord Blikk AS, og skape synergier for begge parter.

Flekkefjord Blikk AS startet i 1981, har 15 ansatte, og omsatte i 2009 for omlag 15 millioner kroner. Selskapet er godt kjent i lokalmiljøet og har en bred kontaktflate i bransjen. Den nye virksomheten har allerede gitt positive tilbakemeldinger fra kundene.

- Vi ser frem til et spennende samarbeid med Cramo, og gleder oss til å ta fatt på oppgaven som selskapets representant i regionen, sier daglig leder i Flekkefjord Blikk AS, Frans Strømland.

- Vi ser et stort potensiale for utleie av maskiner og utstyr i Flekkefjord og omegn, og vi vil med dette tilskuddet være en enda mer attraktiv leverandør for våre kunder, fortsetter han.

Flekkefjord Blikk AS har lokaler i Drangeid, godt synlig fra innfartsåren til Flekkefjord sentrum. Både lokaliteter og uteområdet er godt egnet for å drive utleievirksomhet.

- Avtalen med Flekkefjord Blikk er et bra tilskudd til vår strategi om videre vekst i Norge, sier adm dir i Cramo AS, Finn Løkken.

– Vi ser på Flekkefjord Blikk som et godt og veldrevet selskap, og vi er sikre på at denne avtalen vil være positiv for begge parter. Vi ønsker Flekkefjord Blikk velkommen som nytt tilskudd i vårt allerede landsdekkende avdelingsnettverk, avslutter han.