Nye eiere av WorkShop

Som et ledd i en større satsning i bemanningsbransjen har Borea Opportunity II AS sammen med Isoldi AS og Nycon AS inngått avtale om kjøp av 100 prosent av aksjene i WorkShop Bemanning & Kompetanse AS.

Borea blir største eier i selskapet med 69 prosent. Målet er å bli en større landsdekkende leverandør av bemanning gjennom organisk vekst og oppkjøp av etablerte aktører.

- Dette kjøpet er første ledd i en større satsning, og vi vil søke å gjennomføre flere oppkjøp i tiden fremover, sier Dag Sørsdahl, partner i Borea Opportunity Management.

- Bemanningssektoren er interessant fordi det er en stor bransje i vekst som består av noen få dominerende aktører, men også en mengde med små selskaper. Vi ser en verdi i å konsolidere, profesjonalisere og lønnsomhetsforbedre deler av denne bransjen.

- Med bred erfaring fra bygg og anlegg, industri og logistikk, har vi et godt utgangspunkt for ytterligere ekspansjon i samme og til andre segment i bemanningssektoren, sier administrerende direktør i WorkShop, Bent Einar Nygren.

- I tillegg til vekst gjennom oppkjøp gleder vi oss også til å ta fatt på den meget offensive egenvekststrategien som vi har lagt. Vårt hjemmemarked har til nå vært Østlandet, men ved å få inn en sterk finansiell kapasitet som Borea på eiersiden, vil vi nå vår målsetning om å bli en landsdekkende aktør allerede i løpet av 2011. Arbeidet med å rekruttere i nye regioner har startet.

Selgerne ønsker ikke å oppgi verdien på transaksjonen. Før transaksjonen kan gjennomføres skal den godkjennes av konkurransemyndighetene.