Prosjektledere Oslo/Akershus, Hedmark/Oppland

Anlegg Øst as er et tradisjonelt entreprenørselskap lokalisert på Lillehammer. Selskapet er i vekst og har i dag 90 medarbeidere som arbeider innenfor områdene graving, riving, veibygging og transport. Bedriften omsatte for ca 180 mill. i 2009. Vi har våre oppdrag i Oppland, Hedmark, Oslo og Akershus. Bedriften har positive medarbeidere og ordnede arbeids- og personalforhold. Maskin- og bilparken er ny og moderne.

FirmaAnlegg Øst as
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

For å sikre fremtidens utfordringer søker vi PROSJEKTLEDERE til våre oppdrag i Oslo/Akershus og Hedmark/Oppland

Vi søker personer som skal ha ansvar for å videreutvikle prosjekter og ha totalansvar for prosjektgjennomføring, herunder planlegging, ledelse, HMS, personell og økonomi.

Du har tekniker- eller ingeniørutdanning og allsidig erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Vi ønsker også at du har gode lederegenskaper, evne til å involvere og motivere medarbeidere, og entusiasme for arbeidsoppgavene og arbeidsplassen. Du er profesjonell, redelig og resultatorientert.

Vi kan tilby utviklingsmuligheter og faglige utfordringer, hyggelige kollegaer, godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser.

Søknad med CV sendes snarest: Anlegg Øst as, postboks 1120, 2605 Lillehammer eller tmu@anlegg-ost.no .

Ønsker du nærmere opplysninger om stillingene, ta kontakt med daglig leder Trond Musdalslien, tlf 970 54 515.

www.anleggost.no

Vis flere stillinger: