Workshop Bemanning åpner i Kristiansand

Workshop Bemanning og Kompetanse AS vil i mai etablere et nytt kontor i Kristiansand.

- Vi ønsker nå å etablerer oss i de store norske byene og Kristiansand er først ut, sier adm. dir. Bent Einar Nygren.

Kristiansand og regionene i sør er godt kjent for Nygren som frem til i fjor ledet Optimera og Montér sin virksomhet i Norge.

- I den anledning ønsker vi å videreføre de gode erfaringer i dette markedet med faglig dyktige byggmestere og velrenommerte entreprenørbedrifter på Sørlandet, sier Nygren.

Han forteller at byggenæringen nå både leier inn og rekrutterer mer arbeidskraft enn for få uker siden.

- Vi ser en trend i retning av gode samarbeidsformer som hjelper de utøvende med faglært arbeidskraft i perioder med ekstra behov. Workshop tilbyr også en ”bytte-pool” for selskaper som har overskudd på kvalifisert arbeidskraft i perioder, sier han.

Deres lokale representant blir Terje Taxerås fra Kristiansand og Vennesla, som flytter hjem etter tre år for Workshop sitt Oslokontor. Han vil etablere kontoret nå i mai og de søker etter flere til å ivareta kundene og håndverkerne sine behov.

- Vårt hovedtilbud er faglærte nordisktalende tømrere, malere, forskalingsarbeidere, murere, elektrikere, maskinkjørere og sveiser samt generelle bygningsarbeidere og hjelpearbeidere. Nytt av året er også en økt satsning på lager,- og logistikkarbeidere både innen bygg, industri, handel og transport, sier Nygren.

- Vi har meget fleksible avtaler, og vi står sjelden fast når vi skal løse et oppdrag, og vi skaffer deg folk på svært kort tid. I enkelte tilfeller på dagen, avslutter en entusiastisk salgs- og personalkonsulent Taxerås.