Vi søker talenter til vårt traineeprogram

JM er en av Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligfelt.

Virksomheten fokuserer på nybygg på attraktive steder, med hovedvekt på ekspansive storbyområder i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Belgia. Vi har en omsetning på ca. 9 milliarder kr og har ca. 1 900 medarbeidere.

JM Byggholt AS er datterselskap av JM og er en av Norges største boligutviklere med virksomhet i Oslo-området, Vestfold, Grenland, Bergen og Stavanger. Vi har 220 medarbeidere, hvorav ca. 80 er fagarbeidere.

FirmaJM Byggholt AS
Fylke
Søknadsfrist23.05.2010

 

Vi søker etter drøyt ti nye medarbeidere som brenner for boligutvikling og vil bygge sin fremtid hos oss. Formålet med programmet er å sikre vår langsiktige tilgang på ledere. Målet er i løpet av to år å gi våre nye traineer de beste forutsetningene for at de vil fortsette sin reise i JMs virksomhet i Sverige og Norge . Vi vil investere i personer med potensial til å bli nøkkelpersoner innenfor JM og som fra dag én bidrar til å utvikle virksomheten.

 

Du og dine traineekollegaer fra Norge og Sverige kommer i løpet av to år, med start i september, til å arbeide på ulike avdelinger, i ulike regioner og i ulike roller hos JMs virksomhet i Sverige og Norge – alt for å få så bred kunnskap og innsikt som mulig i vår virksomhet og våre forretninger. Du får dessuten flere kurs, prosjektoppgaver og en fadder i løpet av programmet. Etter avsluttet traineeprogram er du klar for nye utfordringer, og du får tilbud om jobb i en av våre regioner. Vi forventer at du er mobil og har mulighet til å bosette deg andre steder enn i hjembyen.

 

Vi søker først og fremst etter sivilingeniører, men også andre ferdigutdannede med tilsvarende utdannelse er av interesse. Du kan være nylig uteksaminert eller ha maks. 2 års arbeidserfaring. Har du ledererfaring og/eller bransjeerfaring, er det en fordel.

 

Siden du kommer til å arbeide på mange ulike steder i JMs virksomhet, er det viktig at du har lett for å samarbeide, knytte nye kontakter, ta initiativ, fremme forandring, oppnå resultater samt se og handle ut fra et helhetsperspektiv. For å lykkes må du også ha evne og vilje til å utvikles, kombinert med nysgjerrighet og analytiske evner.

 

Vi går fortløpende gjennom alle søknader og innkaller til intervju, og vil derfor ha søknad fra deg snarest mulig. Søknadsfrist er 23. mai.

 

Har du spørsmål om programmet, er du velkommen til å kontakte rekrutteringsansvarlig Ulrika Haglund på tlf. +46 31-703 57 39 eller programansvarlig Eva Lessing på tlf. +46 8-782 17 60.

 

Vi ser frem til å motta søknad fra deg!

Vis flere stillinger: