Daglig leder til OKK Byggservice

OKK Entreprentør AS er et tradisjonsrikt norskeid entreprenørselskap etablert i 1945. Selskapet er i dag lokalisert med hovedkontor i Oslo og avdelingskontor samt lager i Drammen og avdelingskontor i Tønsberg.

OKK har p.t. to aktive datterselskaper. Ole K Karlsen Mur, Puss og Flis AS, som utfører alle typer mur og flisarbeider. Noveta AS som er et montasjefirma spesialisert på oppføring av faste gipsvegger, gipshimlinger og klimavegger.

OKK Entreprentør AS inngår i Oxer Gruppen, og har en samlet omsetning på nærmere 900 mill. kr. og rundt 250 ansatte. Se gjerne www.okk.no.

FirmaOKK Entreprenør AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

 

Avdelingen har pr. i dag 14 håndverkere med servicebil. 13 er tømrere mens 1 bil er utrustet for kjerneboring. Vi har et ønske om at avdelingen skal fortsette å vokse, samt etableres som eget AS i løpet av 2010. OKK Byggservice utfører oppdrag for privat og offentlig virksomhet i Oslo, Akershus, og Buskerud. Ombygging, modernisering, bruksendring, påbygg/utvidelse eller utbedring av skader på eller i bygninger. I tillegg til en dyktig stab av egne ansatte har vi avtale med utvalgte underentreprenører som har den standard vi krever og våre kunder forventer.

 

Kvalifikasjoner

 

Aktuelle kandidater bør vise til relevant arbeidserfaring og dokumenterte resultater fra tidligere arbeid.

Kandidater bør ha teknisk utdannelse med erfaring fra entreprenørdrift/byggserviceoppdrag eller utdannelse som håndverker med teknisk tilleggsutdannelse. Erfaring og interesse for salg og kundekontakt er nødvendig. Relevant arbeidserfaring med dokumenterte resultater, kan kompensere for manglende formell utdannelse.

 

Egenskaper

 

Vi vektlegger kandidater med føgende egenskaper:

Evnen til å arbeide selvstendig, ha pågangsmot, ta ansvar og være en lagspiller.

Evnen til å arbeide strukturert og mårettet.

Evnen til kremmerskap.

 

Vi tilbyr

 

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø, ryddige forhold og gode påvirknigsmuligheter.

Konkuransedyktige og gode betingelser for den rette kandidaten

 

Kontakt Olav Jordanger,  Viseadm. direktør, Telefon 932 42 002

Kontakt Arild Strøm, Avdelingsleder, Telefon 932 42 001

 

Post sendes

 

OKK Entreprenør AS

Postboks 1508, Bedriftssenteret

3007 Drammen

Merkes Byggservice

Vis flere stillinger: