Prosjektleder, DK Trondheim

NCC Construction AS er et av landets ledende entreprenør- og eiendomsutviklingsselskap, og har ca. 1200 ansatte. Virksomheten er landsdekkende med hovedkontor på Helsfyr i Oslo. NCC Construction AS er et heleid datterselskap av NCC AB som er notert på Stockholms Børs. NCC Construction AS hadde i 2009 en omsetning på 3,3 MRD NOK.

Region Nord/Vest Bygg - DK Trondheim

Vårt distriktskontor i Trondheim har ca 90 ansatte. Distriktskontorets kjernevirksomhet ligger innen oppføring av bolig- og næringsbygg. Vi jobber for tiden med produksjon og utvikling av flere spennende prosjekter innenfor ulike markedsområder i Trøndelag.

FirmaNCC Construction AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

 

For å styrke vår stab og som en del av vår langsiktige satsing i regionen, søker vi nå nye dyktige og entusiastiske medarbeidere:

 

Arbeidsoppgaver:

 

* Planlegging, styring og kontroll av prosjektet

* Inngåelse og oppfølging av avtaler og kontrakter

* Styring og oppfølging av tidsplan, kvalitet og økonomi

* Tilbudsbehandling

* Være kundens kontaktperson

 

Kvalifikasjoner/egenskaper:

 

* Solid erfaring fra byggebransjen, prosjektrettet virksomhet

* Utdanning som siv.ing eller ingeniør.

* Gode samarbeidsevner

 

Som medarbeider i NCC vil du få muligheten til å jobbe sammen med kreative og dyktige kolleger, og du vil få utfordrende arbeidsoppgaver og gode muligheter for personlig og faglig utvikling.

 

For ytterligere informasjon, Rådgiver Jorun Framnes i Assessit AS 913 62 998 eller distriktssjef i NCC Asbjørn Løksa 916 60750.

 

Søknad med CV sendes snarest via vår samarbeidspartner Assessit AS på følgende link: http://www.assessit.no/open_positions.html

Vis flere stillinger: