Prosjektleder

Brødrene Ulveseth AS er et entreprenørfirma som produserer og utvikler prosjekter i Bergen og omegn. Virksomheten spenner over et vidt felt innen nybygging, rehabilitering, elementproduksjon, eiendomsutvikling og eiendomsforvaltning. Omsetningen i år ligger på ca NOK 400 mill. Vi har ca. 100 godt motiverte medarbeidere som arbeider i en organisasjon med flat struktur og godt arbeidsmiljø. Vi har lager og moderne kontorlokaler i Godvik. Kronstadparken Bolig AS er et selskap eid 50 % av OBOS og 50 % av Brødrene Ulveseth Eiendom AS. Selskapet skal bygge ca 350 leiligheter på Kronstad de nærmeste 5 - 7 årene med planlagt oppstart høsten 2010.

FirmaBr. Ulveseth AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Arbeidsoppgaver:

Totalansvar for prosjekt, herunder inngå kontrakter med underentreprenører og å styre den interne ressursbruk. I tillegg stå ansvarlig for økonomien i prosjektene, kvalitets- og HMS dokumentasjon og fremdrift.

Kvalifikasjoner:

Vi ser gjerne at vår nye prosjektleder er utdannet ing./siv.ing. innen bygg og anlegg. Det kreves videre minimum 5 års relevant entreprenørerfaring og/eller erfaring fra rådgivende konsulenter. Av personlige egenskaper ser vi etter nye medarbeidere som liker å jobbe sammen med andre, er relasjonsbyggende og motiverende.

Interessert?

Vi tilbyr en interessant og utfordrende stilling i et aktivt og positivt arbeidsmiljø. For stillingen tilbyr vi konkurransedyktig lønn etter avtale/kvalifikasjoner.

For mer informasjon om Brødrene Ulveseth AS se www.ulveseth.no

For nærmere informasjon kontakt Teknisk direktør Frode Sekkingstad på telefon 55154206/98252206 eller vår rådgiver Bjørn Horne

hos Headvisor på mobiltelefon 91161390. Kortfattet søknad med CV sendes snarest til epost: bjorn@headvisor.no.

Attester og vitnemål vil vi komme tilbake til senere. Alle spørsmål til vår rådgiver blir behandlet fortrolig om ønskelig.

Vis flere stillinger: