Prosjektsjef

Brødrene Ulveseth AS er et entreprenørfirma som produserer og utvikler prosjekter i Bergen og omegn. Virksomheten spenner over et vidt felt innen nybygging, rehabilitering, elementproduksjon, eiendomsutvikling og eiendomsforvaltning. Omsetningen i år ligger på ca NOK 400 mill. Vi har ca. 100 godt motiverte medarbeidere som arbeider i en organisasjon med flat struktur og godt arbeidsmiljø. Vi har lager og moderne kontorlokaler i Godvik. Kronstadparken Bolig AS er et selskap eid 50 % av OBOS og 50 % av Brødrene Ulveseth Eiendom AS. Selskapet skal bygge ca 350 leiligheter på Kronstad de nærmeste 5 - 7 årene med planlagt oppstart høsten 2010.

FirmaBr. Ulveseth AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Arbeidsoppgaver:

Vår nye prosjektsjef vil de neste 5 - 7 årene få totalansvaret for utbyggingen av Kronstadparken. Stillingen vil ha en svært sentral posisjon i selskapet, men også i det offentlige rom. Prosjektet er betegnet som relativt krevende og utfordrende og vil være en interessant oppgave for rette vedkommende. Etter at Kronstadparken er avsluttet vil vedkommende som ansettes få tildelt andre utfordrende prosjekt i Brødrene Ulveseth AS.

 

Kvalifikasjoner:

Vi ser gjerne at vår nye prosjektsjef er utdannet ing./siv.ing. innen bygg og anlegg. Det kreves videre minimum 7 - 10 års relevant entreprenørerfaring, gjerne fra boligbygg men ikke noe absolutt krav.

 

Interessert?

Vi tilbyr en interessant og utfordrende stilling i et aktivt og positivt arbeidsmiljø. For stillingen tilbyr vi konkurransedyktig lønn etter avtale/kvalifikasjoner.

For mer informasjon om Brødrene Ulveseth AS se www.ulveseth.no

For nærmere informasjon kontakt Teknisk direktør Frode Sekkingstad på telefon 55154206/98252206 eller vår rådgiver Bjørn Horne hos Headvisor på mobiltelefon 91161390. Kortfattet søknad med CV sendes snarest til epost: bjorn@headvisor.no.

Attester og vitnemål vil vi komme tilbake til senere. Alle spørsmål til vår rådgiver blir behandlet fortrolig om ønskelig.

Vis flere stillinger: